Dataloggere for de fleste formål!

 

En datalogger registrerer måleverdier over tid og lagrer denne via en intern eller flere eksterne sensorer. Måledata kan overføres automatisk via kablet nettverk, WiFi eller manuelt via USB-kabel til for eksempel en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin for analyse. Flere av våre systemer har tilhørende programvare dit måledata overføres automatisk og kan analyseres over tid eller i sanntid for overvåking over en prosess. Der kan og alarmer defineres for varsling via SMS eller e-post hvis en terskelverdi er overskredet.

 

Loggere for Temperatur, Fuktighet, Trykk, Lys, CO2 og Radon

Testo dataloggere

Testo har over tid utviklet meget gode sensorer og har lang erfaring med dataloggere for temperatur, fuktighet og trykk. Temperaturloggerne bidrar til at du mottar dokumentasjon av ubrutt kjølekjede fra matvarer og medisiner, til logging av f.eks. spenning fra diverse signalgivere. Vi har over år utviklet en meget kompetent organisasjon og produktportefølje innen området dataloggere og overvåkningssystemer. Vi har de senere årene installert alt fra enkeltstående løsninger til overvåkningssystemer med flere hundre tilkoblede dataloggere. Trenger du det sistnevnte anbefaler vi at du ser på det trådløse dataloggersystemet Testo Saveris 2eller Saveris - hvis det er krav på CFR 21 Part 11.


Celsicom dataloggersystem

Celsicoms dataloggere er produsert og utviklet i Sverige med formål om å skape et fleksibelt og brukervennlig dataloggersystem der all måledata kan overvåkes og analyseres på Celsiview.se. Her finnes det flere pakkeløsninger som er lagde for definerte formål som ventilasjon, betong, temperatur og fukt. Se Celsicoms løsninger her!.

Mestselgende dataloggere

Se alle temperaturdataloggere

Se alle trykkdataloggere

Se alle fuktighetsloggere

Engangsdataloggere