Strømtenger / Tangamperemeter

Unik hook-on funksjon skiller og griper ledninger uten å bruke hendene!

De tre tangampermetrene er ideelle for måling av strøm i koblingsskap. En av de to gripeklørne kan trekkes helt inn i instrumente og den unike gripemekanismen festes enkelt rundt kabelene selv i trange skap. Med automatisk deteksjon av måleparameter sikrer strømtangen rett måling: for strøm eller spenningsområdene, alle tre instrumentene detekterer DC eller AC og velger andre parametere som motstand, kontinuitet, diode eller kapasitans automatisk.

  • Instrumentene identifiserer automatisk testing i prosessen og velger riktig målekonfigurasjon for å spare tid og optimalisere nøyaktighet
  • Sanntidseffektmåling (watt) og samtidig indikasjon på effektfaktor (kun 770-3)
  • Måling av startstrøm
  • APO (Auto Power Off)
  • Min / Max / Hold

770-1: Den unike hook-on funksjonen skiller og griper ledninger uten å bruke hendene. testo 770-1 hook-strømtang kommer med TRMS og Inrush(måling av startstrøm).

770-2: I tillegg til den innovative hook-on funksjonen og TRMS tilbyr testo 770-2 også en temperatur adapter for type K termoelementer og måler strøm i pA rekkevidde på opptil 600 A.

770-3:Testo 770-3 tilbyr automatisk måleparameterdeteksjon, TRMS, den unike hook-on funksjonen, Watt og Power faktor, og kan kobles til testo SmartProbe appen via Bluetooth. I appen kan du se måleforløp i et diagram og dokumentere utført måling direkte i en rapport. Rapporten kan så sendes med e-mail til den som skal se denne

Filtrer

3 vare(r)

produkter per side

3 vare(r)

produkter per side