Alle typer næringsmidler.
Kun vedlikehold av kuldekjedet kan garantere at matvarer beholder høy kvalitet og optimal holdbarhet. For å garantere dette, må foreskrevne terskelverdier opprettholdes under produksjon, lagring og spesielt under transport, og måleverdier må overvåkes og dokumenteres kontinuerlig. Med kjøtt og fiskeprodukter er det spesielt viktig at veksten av mikrober holdes så lav som mulig ved å opprettholde temperaturgrenseverdier. Med frukt og grønnsaker er det viktigste å forhindre at modningsprosessen er under kontroll.
HACCP
HACCP spiller en viktig rolle i næringsmiddelindustrien. Forebyggende tiltak sikrer at matvarens perfekte kvalitet er garantert. Våre tempmate.® produkter garanterer at disse standardene overholdes ved alle stegene i kjølekjeden
Automatisk PDF- og CSV-rapport av temperaturdata
De automatisk oppsatte PDF- og CSV-rapporter inneholder omfattende informasjon som du kan bruke til å vurdere varer som blir overvåket: datakurve, statistiske verdier som MIN, MAX, AVG, MKT og hver enkelt måleverdi er vist i tabellform.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.