Testo 160 THE – Datalogger med intern temp/fukt med to utganger for eksterne prober

3575,00kr eks. mva

Modellen testo 160 THE kan måle fuktighet og temperatur, men har i tillegg også to innganger for tilkobling av eksterne sensorer. Dette betyr at du kan måle lux / lys verdier og UV-verdier ved hjelp av eksterne sensorer. (Disse sensorene må kjøpes separat).

Den store fordelen med THE-modellen er at standardkonfigurasjonen fungerer som en vanlig wifi datalogger som måler fuktighet og temperatur, men også gir denne modellen deg muligheten til å gjøre loggeren til en ekte multifunksjons logger ved å koble til en eller to eksterne sensorer.

For å overvåke nivået av lys og UV-stråling er testo160 THE med eksterne sensorer meget godt egnet. Alle måledataene blir sendt til en sky tjeneste over Internett, hvor data enkelt kan avleses og overvåkes. Det er mulig å konfigurere terskel verdier for hver beregning. Overskrides disse, blir du automatisk varslet enten via SMS eller e-post.

Hele testo160 serien er designet for å diskret gli inn i bakgrunnen. Du kan også kjøpe deksler i ulike farger som kan dekke dataloggeren, så loggeren ikke forstyrrer den som ser på utstillingen, for eksempel, i et museum eller et utstillingsvindu.

Fordelene med den testo 160 skytjeneste:

  • Systemet er velegnet for å overvåke, dokumentere og administrere alle måleområder
  • Sikker beskyttelse av måledata fra uautoriserte
  • Automatisk lagring av dine mål, alle måledata er konstant tilgjengelig
  • Alarmfunksjon ved kritiske verdier
  • To lisenspakker (Basic, Advanced) med varierende grad av funksjoner
For andre verdier må kalibrering bestilles manuelt.
Produkt total
Valg total
Sum total
Varenummer: 0572 2023 Kategorier: , , , ,