testo 160 E – Datalogger for to eksterne følere

testo 160 E er spesielt utviklet for bruk i utstillingslokaler – og er derfor diskret. Med deksel som man males, blender 160-serien inn i alle omgivelser. Disse dekslene kan individuelt males eller dekoreres i mange forskjellige farger. Dette gjør at dataloggere kan tones i nøyaktig samme farge som bakgrunnen i rommet de skal brukes i.

Med inngang til to eksterne sensorer og på grunn av sin utforming og størrelse, er testo 160 E ideell for overvåking av gjenstander i små glassmontre hvor dataloggeren ellers ikke bør eller kan plasseres.

Testo 160 E kan kobles til ditt eksisterende trådløse nett og loggeren kan måle, fuktighet, temperatur, UV og LUX avhengig av hvilken sensor / føler du kobler til.

I tillegg til konfigurasjonsmuligheter får du de samme fordeler som andre WiFi / skybaserte dataloggere. Det er kun måleegenskaper som skiller de ulike modeller i testo 160 serien.

Dataloggere overfører målingene via ditt eksisterende trådløse nett til det skybaserte systemet for datalagring, monitorering og evaluering kalt Testo Cloud. Deretter kan dataene vises på en PC / nettbrett / smarttelefon fra hvilket som helst sted med Internett-tilgang. Hvis den individuelle definerte øvre eller nedre grense overskrides, blir en alarm sendt umiddelbart via SMS og / eller e-post. Det gir deg tryggheten at overvåking av din utstilling skjer døgnet rundt og avvik kan kontrolleres og nødvendige tiltak kan utføres.

2390,00kr eks. mva

Varenummer: 0572 2022 Kategorier: , , , ,