GfG Instruments

GfG Instruments

Verdensledende innen gassdeteksjon for beskyttelse av liv og eiendom

GfG Instrumentation er forpliktet til å beskytte liv og eiendom ved å utvikle og produsere den sikreste og mest pålitelige gassdeteksjonsutstyr tilgjengelig, og å kontinuerlig gjøre forbedringer gjennom kontinuerlig fokus på kundenes forventninger og fremme industristandarder.

50 års erfarenhet av gassdeteksjon og måleteknikk

GFG Instrumentering er verdensledende for gassdeteksjon og måleteknikk. I over 50 år har selskapet spesialisert seg på utvikling og produksjon av de sikreste og mest pålitelige utstyret. GfG tilbyr et bredt utvalg av ulike løsninger for giftig-, eksplosiv-, og oksygengassdeteksjon.

Utstyr fra GfG brukes i et bredt spekter av områder og bransjer, inkludert bilindustrien, kjemisk industri, deponier, stålindustrien, sykehus, gruvedrift, offentlige tjenester, matvareindustrien, forskningsinstitutter, universiteter, og hvor beskyttelse av liv og eiendom er nødvendig.

Produktene er utviklet av et team av høyt kvalifiserte forskere fra ulike disipliner, ingeniører og teknikere, som arbeider i sammen med ledende forskningsinstitusjoner, for å bringe praksis og teori sammen.

Vi jobber sammen med ingeniører og teknikker hos GfG for å danne et team for rådgivning, planlegging, installasjon og service før, under og etter installasjon for å bistå deg og dine medarbeidere med maksimal sikkerhet i deres arbeidsmiljø.

Bærbare gassdetektorer

Stasjonære gassdetektorer

Stasjonære kontrollsystem

Stasjonære gasstransmittere

Integrerte gass-systemer

Vann målesystemer