Fuktkvote sensor – Celsicom Easy Connect MM611

Direkte tilkoblet overvåking av fuktkvote

MM611 brukes til å måle fukt i konstruksjoner via spiker/skruer (galvanisert) montert i materialet.  Skytjenesten Celsiview setter ønsket målekurve, for eksempel for furu, gran eller WME.

Ingen gateway eller basestasjon nødvendig

Alle bokser i den nye Celsicom-generasjonen har en direkte, sikker overføring av data til skyen uten å ta omveien rundt en basestasjon eller gateway. Datatrafikken sendes på lisensiert frekvens kun beregnet for NB-IoT i Telias eksisterende mobilnett. Dekningen er utmerket og faren for forstyrrelser er i prinsippet lik null.

Enkelt å komme i gang

Når du har skannet QR-koden på din første boks, åpnes et vindu på mobilen din hvor du kan opprette en ny skytjenestekonto. Etter å ha fylt ut informasjonen og gitt navn til boksen, er du raskt i gang og kan direkte se verdiene fra boksen på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Hvis du allerede har en konto, logg inn og navngi den nye boksen.

Skytjenesten Celsiview

Lavere pris! Lagring av måledata i skytjenesten Celsiview koster 20 NOK per måned per boks. Dette inkluderer også kostnadene for all datatrafikk. Alle målte verdier lagres i skyen i opptil 36 måneder.

Til demonstrasjonssiden for Celsiview.

Sikkerhetskopier minne

I tillegg til å sende alle målte verdier til skytjenesten, lagres de også i et backupminne i hver boks. Hvis det tross alt skulle oppstå en forstyrrelse, vil alle måledata bli sendt ved neste sendetidspunkt.

Inkludert i leveransen

En fuktighetsforholdssensor MM611

4250,00kr eks. mva

Varenummer: 7060 6016 Kategorier: , , , ,