testo 191-P1 – HACCP trykk datalogger

Produktbeskrivelse
Pasteurisering og sterilisering er sentrale prosesser i matproduksjonen når det gjelder å øke matens holdbarhet. Disse prosessene stiller ekstremt høye krav til målteknologien som brukes.
Vår pålitelige og robuste HACCP-trykkdatalogger støtter deg i å overvåke disse prosessene effektivt.
Dette er hva testo 191-P1 HACCP trykkdatalogger tilbyr:
Høy presisjon: presis HACCP-datalogger for å overvåke det absolutte trykket med leseminne på 60 000 målinger
Liten og slank design: med en diameter på 20 mm, er dataloggerne ideelle for bruk i trange gjenstander eller under trange forhold.
Robust og holdbar: høykvalitetsmaterialer og nyskapende konstruksjon gjør HACCP datalogger spesielt robust og holdbar. Takket være hermetisk forseglet måleteknologi i et separat hus i rustfritt stål, imponerer HACCP datalogger på grunn av sin pålitelighet og maksimale robusthet
Batteribytte på sekunder: den praktiske tråden gjør det mulig å skru batteriet på HACCP-dataloggeren og skifte intuitivt og sikkert uten å bruke verktøyPålitelig tett: HACCP-dataloggeren forblir 100% tett selv etter at batteriene er skiftet. Batterihuset er belagt i høyt temperatursikkert polyetereterketon (PEEK)Fleksibel høyde: størrelsen på HACCP-dataloggeren kan variere med to forskjellige batterityper. Det lille batteriet gjør loggerens dimensjoner spesielt kompakt.

27050,00kr eks. mva

Varenummer: 0572 1916 Kategorier: , ,