Røykgassmålere for røykgassanalyse

Her finner du et bredt og meget kompetent spekter av røykgassanalysator for alle type fyrkjeler og brenseltyper. Internt har vi bred kunnskap innen denne sektoren og ville kunne bidra til at du finner optimal løsning. Snakk med oss og vi veileder deg til rett instrument og tilbehør.

Testo og røykgass - en suksesshistorie i over tre tiår
Siden den første digitale røykgassanalysatorn Testo 31 kom på markedet i 1978, ser vi at myndighetene setter stadig strengere krav til utslipp og energibruk. Det blir stadig strengere lover som krever reduksjon av energiforbruk og utslipp, den tekniske utviklingen, samt bruken av fornybar energi endrer hvordan varme blir tilgjengelig i bygninger. Vi følger denne utviklingen nøye, følger trender og er dermed i stand til å tilby innoative løsninger på et tidlig stadium.

Bare et optimalt innjustert varmesystem omdanner brennstoff effektivt til varme og slipper ut så lite forurensing som mulig. For å sikre dette må systemene regelmessig testes og justeres. Vårt bidrag til dette er førsteklasses måleteknologi gjennom et bredt spekter av avanserte røykgassanalysatorer. De nøyaktige analysatorene og tilbehør sikrer at du alltid jobber et produktet som effektiviserer og bedrer dine måleoppgaver.

Kompetanse innen varmeteknologi

Alle måleinstrumenter gjennomgår kvaliteteskontroll før de forlater produksjonslinjerne. Med tanke på utvikling og testing av røykgassfølere, drifter testo et eget energiverk.

✓ Kvalitet ✓ Innovasjon ✓ Erfaring - Dette gjør testo til nummer én i verden innen varmeteknologi.

Her kan du se videor som viser røykgassmålerne i bruk

26 vare(r)

produkter per side

26 vare(r)

produkter per side

Disse videor viser hvordan røykgassmålere sikrer at du alltid jobber et produktet som effektiviserer og bedrer dine måleoppgaver.

Røykgassanalyse av varmeanlegg med testo 320

Den nye testo 320 er et flerfunksjonsinstrument for effektiv røykgassanalyse. Den er enkel og bruk og løser de aller fleste måleoppgavene på et varmesystem. Den har en rekke intuitive målemenyer. Standardiserte menyeprosedyrer og en fargeskjerm med høy oppløsning som viser måleresultatene grafisk, sørger for effektiv gjennomføring av måleoppgavene. 500 måleverdier kan lagres i instrumentet. Et stort utvalg av prober gjør testo 320 til et fleksibelt og effektivt måleinstrument.

  • Måler CO og O2 direkte
  • Trekkmåling
  • Differansetrykkmåling
  • Måling av differensialtemperatur
  • Med tilhørende prober kan du og måle gasslekkasje og CO i omgivende luft

Test av varmesystem med røykgassmålert testo 330-2 LL

  • Høykvalitets langtidssensorer (opp til 6 år) ) O2 og CO; mulighet også for f.eks. NO-sensor (tilvalg)
  • 4 års garanti på analysatoren
  • Trenger ikke å fjerne sensor fra røyk til null
  • CO måling opp til 30 000 ppm

Dagens måte å måle røykgass uten stress, papir eller upålitelige prober – testo 330i

Den nye røykgassanalysatoren testo 330i er en videreutvikling av den velutprøvede 330-2 LL, møter alle måleutfordringer når det kommer når det kommer til røykgass med sitt innotive bruk. Konfigurasjon og avlesninger overføres via blåtann til skjermen på din smarttelefon eller nettbrett hvilket er praktisk, uavhengig av målestedet.


Takket være den nye stabile probefeste testoFix, som også fungerer som en idotsikkert oppheng for måleinstrumentet, forblir røykgassproben alltid i riktig posisjon - uten å skli eller miste kjernestrømen. Og når målingen er ferdig, kan du sende rapporten raskt og uten papor på e-post via appen.


Røykgass og trekkmåling

testo 330i er utstyrt med to "Longlife" sensorer for måling av O2 og CO, og kan også eventuelt bli utvidet med en NO sensor. Målingen av røykgass og trekk gjøres samtidig, slik at alle relevevante røykgassparametere vil vises samtidig i testo 330i appen.