Digitale multimetre for alle viktige elektriske måleoppgaver

Digitale multimeter serien Testo 760 passer for alle viktige elektriske måleoppgaver og har en ny innovative funksjon der funksjonstaster erstatter den tradisjonelle dreieskiven, noe som betyr enklere drift og større pålitelighet da feil innstillinger nå er umulig, fordi måleparametrene registreres automatisk via inngangene. Ved feilinnstilling vil tastene lyse opp, og gjøre deg oppmerksom på feilen slik at du kan sette rett innstilling

1390,00kr eks. mva
Varenr: 0590 7601
2740,00kr eks. mva
Varenr: 0590 7602
2320,00kr eks. mva
Varenr: 0590 7603

Multimeteret støtter ikke bare deg når det gjelder strømmåling

Når du kjøper et Testo multimeter, får du et høyytelses multifunksjons-måleinstrument. Multimetret er egnet for bruk som spenning og strøm måleinstrument, men Testo 760-2/3 kan og måle temperatur med tilhørende Type-K føleren. Målingsparametrene registreres automatisk ved tilkobling av testledningene. Funksjonstastene er enkle å betjene og lesingene vises tydelig på displayet.

Enten du bruker multimeteret til å måle spenning eller andre måleverdier, er dette instrumentet avgjørende for elektronikkindustrien på grunn av det store bruksområdet. Disse digitale mutlimeter brukes både av profesjonelle elektrikere og ingeniør til hjemmefiksere.

Fordelene ved den digitale multimetre testo 760

  • Automatisk gjenkjenning og valg av måleparametere via stikkontakt
  • Enkel betjening via funksjonstaster og stor opplyst display
  • Sann RMS

Utfør nøyaktige målinger med det digitale multimeteret

Du kan bruke multimeteret til å måle strøm, eller også for å teste spenning og motstand. Innovasjonsnivået til Testo-instrumentene er imponerende, takket være høy standard på pålitelighet og nøyaktighet. Du trenger ikke å først velge uttak og deretter den nødvendige målefunksjonen. I stedet oppdager instrumentet den relevante måleparameteren via stikkontakten. Eventuelle mulige feilinnstillinger, som alltid medfører risiko, er dermed utelukket.

Multimeteroperasjonen har en enkel struktur, og det er et tegn på hvordan oppdaterte instrumentene er. I stedet for den vanlige dreiebryteren er det funksjonstaster på det praktiske måleinstrumentet som enkelt kan betjenes med en hånd. Den store, opplyste skjermen gjør det lettere for deg å lese ut de målte verdiene.

Avhengig av hvilken modell du bestemmer, spenningsområdet går opp til 1000 volt, frekvensområdet opptil 30 MHz og kapasitansen opptil 60 000 μF. Disse verdiene gjelder for testo 760-3 instrumentet som er kvalifisert for bruk i industrisektoren. Her brukes multimeteren med integrert lavpasfilter for målinger på store elektriske systemer.

Med de profesjonelle multimetrene er elektriske parametere suppleret med muligheten til å måle temperaturer også. For denne måling festes en termoelementadapter og temperaturføleren, som du kan kjøpe separat.

  • Høy driftssikkerhet på grunn av automatisk gjenkjenning som utelukker feilinnstillinger
  • Egnethet for et stort antall elektriske målefunksjoner
  • Stor, opplyst display

Måleoppgaver for multimeteren

Som et nyttig allsidig instrument støtter et Testo digitalt multimeter deg i alle elektriske måleoppgaver. Det oppdager automatisk måleparametrene og gir deg nøyaktige data og forbedret pålitelighet, uavhengig av anvendelsesområdet. Bestemmelse av det TRMS betyr at du alltid er klar over den eksakte situasjonen.

Før måling startes, bør brukerne gjøre seg kjent med instrumentet og kontrollere målekablene og stikkontaktene. Du kan styre multimeteret veldig enkelt via de brukervennlige, opplyste tastene, uten at du trenger å bruke din andre hånd for å hjelpe deg. Den lave vekten på 340 gram er også en viktig fordel. Med Testo multimetre er den integrerte teknologien og driftssikkerheten perfekt tilpasset hverandre:

  • Mange instrumentfunksjoner
  • Stort måleområde
  • Høyt nivå av nøyaktighet
  • Sikkerhetssertifiseringer - TÜV; CSA; CE
Filter

 

Maks °C
Min °C
IP-klasse
TRMS
1390,00kr eks. mva
Varenr: 0590 7601
2740,00kr eks. mva
Varenr: 0590 7602
2320,00kr eks. mva
Varenr: 0590 7603
465,00kr eks. mva
Varenr: 0590 0002