Temperaturloggere

Testo har over tid utviklet meget gode sensorer og har lang erfaring med dataloggere og temperaturloggere. Temperaturloggerne bidrar til at du får nødvendig dokumentasjon av ubrutt kjølekjede fra matvarer og medisiner, til logging av f.eks. spenning fra diverse signalgivere. Vi ønsker å bidra til at dine kvalitetsprodukter blir enda bedre!

Skal logger brukes en gang finner du engangsloggere her!

Dataloggere gir deg muligheten til fullstendig dokumentasjon, som kreves for god kvalitetskontroll. Dataloggere fra Testo skiller seg ut takket være høy driftssikkerhet, pålitelighet og datasikkerhet. Takket være det ikke-flyktige minnet i våre dataloggere, fjernes ikke måldata selv når batteriene er tomme. Med dataloggere fra Testo har du mulighet til å overvåke temperaturfølsomme varer. Testo datalogger har innebygde lang tidsstabile sensorer som kan måle temperatur i omgivelsene, et internminne fra16000 til hele 2 millioner målinger og en lettlest display som viser nåværende lesning så vel som alle overtrådte terskler.

Corona gir dessverre noen begrensninger: Nå er det spesielt viktig å kontrollere kjølekjeden med mindre mennesker tilgjengelig!

Filtrer

28 vare(r)

produkter per side

28 vare(r)

produkter per side