Fuktighetstransmittere for fuktighet og temperatur – presisjon sparer penger

Testo leveres en rekke modeller fra enkle beregnet på måling av klimaet i for eksempel kontorlokaler, til avanserte modeller for krevende industriforhold og måling i prosesser.

Overholdelse av forhåndsdefinerte klimaverdier er en avgjørende faktor når det gjelder å sikre produktkvalitet. Men det er viktig for oss mennesker også. Særlig innen bygningsautomatisering kan manglende overholdelse av spesifiserte måleverdier ha avgjørende betydning for vår helse og velvære.
Det kan også ha en negativ effekt på produktkvaliteten hvis for eksempel en tørkeprosess ikke overvåkes eller gjennomføres ordentlig.

Uhensiktsmessige miljøforhold kan derfor ha en enorm innvirkning på kvaliteten på produktene. Fuktighetssenderne fra Testo tilbyr pålitelighet ved overvåking, noe som ikke bare sparer tid, men også penger.

Fordelene med Testo fuktighetstransmittere

-Optimalt kalibreringskonsept for fuktighetssendere på grunn av justering av hele signalkjeden, inkludert analog justering
-Høypresisjon testo fuktighetssensor med langtidsstabilitet
-P2A-programvare for parametrisering, justering og analyse sparer tid og penger under idriftsettelse og vedlikehold av fuktighetstransmittere

Filter

 

Maks °C
Min °C
Nøyaktighet Relativ fuktighet