Fuktmålere

Fuktmålere for profesjonelle og private som setter pris på nøyaktighet

Våre fuktmålere hjelper deg for eksempel å finne ut om det er unormalt høy fuktighet i vegger og tak, ved opppussing av baderom, male eller sjekke om treverket er tørt nok. ​En fuktmåler viser hvor høy fuktighet er inne i material eller i i luft.

Instrumentene passer for fuktmåling i bland annet: Bygninger, treverk, betong, arkiver, lagerrom, drivhus, produksjonslokaler, kontor.

Hva betyr fuktighet i inneklimaet? Fuktig klima kan bety flere bakterier i inneklimaet. Ved kjøling oppstår kondens. Kondensasjon skaper råte og sopp som kan forårsake allergi. For høye fuktighetsnivåer gir dårlig luftkvalitet. Luften føles deprimerende, det kan være vanskelig å puste. En høy varmeindeks gir en risiko for varmeslag. Fuktighet og varme bør alltid holdes innenfor de verdiene som er optimale for mennesker og bygninger. Det opereresmed et nummer kalt 40-55% RH (relative humidity) eller (RF) relativ fuktighet på norsk, hvis luftfuktigheten ligger innenfor det området vil vi trives best. Hva er luftfuktighet? Luftuktighet er et mål på hvor mye vanndamp luften inneholder. Fuktighet måles enten som absolutt luftfuktighet eller relativ fuktighet. Absolutt fuktighet: Indikerer mengden vanndamp i en gitt mengde luft. Det måles vanligvis i g / m³ (gram per kubikkmeter). Mengden vanndamp i luften, avhenger av temperaturen. Vi har et stort utvalg av fuktmålere, fra enkle håndholdte instrumenter til avanserte inneklima løsninger.
Filtrer

22 vare(r)

produkter per side

22 vare(r)

produkter per side