Kalibrering av måleinstrument

I vårt laboratorium i Oslo kan vil kalibrere ditt instrument slik at du er sikker på at måleinstrumentene dine viser det de skal.

Her hos oss i Max Sievert har vi raske leveringstider for kalibrering og service av ditt instrument til en rimelig pris. Vi bruker dør-til-dør levering slik at du skal ha instrumentet i hånden så raskt som mulig. Raskest og billigst levering får du ved å bestille per e-post.

Laboratoriet vårt i Oslo er akkreditert av Norsk Akkreditering (CAL 052) senest i 2020 på temperatur i måleområde -80°C til + 660 °C.

Våre ingeniører og teknikere er alltid oppdatert på teknisk kunnskap og løser din oppgave på en profesjonell måte i henhold til gitte regelverk.

Bestilling

Du kan enkelt bestille kalibrering innen temperatur, lufthastighet, trykk og fuktighet i nettbutikken. Gå inn på de aktuelle kategoriene nedenfor og fyll ut din informasjon.

Skal du bestille kalibrering på forskjellige instrumenter må du legge det første i handlekurven for så å lage ny bestilling på neste instrument.

Merk at prisene er kun veiledende, eventuelle tilleggskostnader kan tilkomme (du vil bli kontaktet hvis dette skal være tilfelle). Endelig pris vil komme på faktura etter at kalibreringen er gjennomført.

Innsending

Etter at du har bestilt kalibrering kan du komme innom oss eller sende oss instrumentet(ene). Alt du behøver å gjøre er å merke sendingen med ordrenummeret ditt.

Vår adresse er:
Hausmannsgate 6
0183 OSLO

Kalibreringspriser

Ta kontakt med oss for priser utenom priseksemplene eller hvis dere ønsker kalibrering på et ønsket tidspunkt. 

Priseksempler

  • Standard sporbar kalibrering på temperatur (ikke akkreditert) 890 kroner (-18, 0, +60 grader)
  • Standard sporbar kalibrering på fuktighet (ikke akkreditert) 890 kroner (20%; 50% og 75% RF)
  • Akkreditert standard kalibrering 1550 kroner (-18, 0, +60 grader)

Vi gir gode priser ved innsendelser av flere instrumenter på samme ordre. Ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for deg. Da flere av våre kunder bestiller tid er vi nødt til å legge til 50% ved hasteoppdrag!

Måleinstrumentservice

Serviceverksted som alltid vil møte behovet til dine TESTO instrumenter.

*Merk at rabatten for bestilling av kalibrering gjelder kun tilgjengelige kalibreringer i nettbuttikken, for kalibreringer som må bestilles manuelt gjelder ordinære priser.