Hold styr på målepunktene dine
Vi leverer løsninger til kalibrering fra intern kalibreringsenhet for systemkalibrering samt ISO og akkreditert kalibrering.
Etter at du har bestilt kalibrering eller service kan du komme innom oss eller sende oss instrumentet(ene). Alt du behøver å gjøre er å merke sendingen med ordrenummeret ditt.
Vår adresse er:
Hausmanns gate 6
0186 OSLO
Her får du svar på de vanligste spørsmålene våre kalibreringskunder stiller
pr. dags dato utfører vi:
Nyttig informasjon:
En akkreditert kalibrering utføres med en metode som er godkjent av norsk akkreditering. En sporbar kalibrering utføres med lignende kvalitetskrav, med en sporbar referanse som sammenligningsmål, men metoden som brukes er ikke godkjent av Norsk akkreditering og er et billigere alternativ.
Prisen på kalibreringen varierer ut ifra målepunker og type kalibrering. Prislisten kan du finne under!
Det er bestilleren som har ansvaret for å velge kalibreringspunkter. Du må derfor selv identifisere hvilke punkter innenfor måleområdet som skal kontrolleres. Hvis du kun ønsker å bekrefte at biffen har en kjernetemperatur på +63 °C, er det tilstrekkelig å kontrollere det ene punktet. Men hvis et termometer eksempelvis skal brukes i et område fra -18 °C til +120 °C, må du velge flere målepunkter hvor det er spesielt viktig at måleresultatene er nøyaktige. Hvis du likevel har vanskeligheter med å velge punkter, finnes det et standardbevis og -sertifikater med et utvalg vanlige målepunkter.
Det vanligste er å kalibrere måleinstrumentene en gang i året. Imidlertid kan instrumenter som brukes hyppig og i krevende miljøer, trenge å kalibreres oftere.