Måleutstyr for restauranter
Vi leverer utstyr slik at du er sikker på at maten dere serverer er trygg og at rutinene oppfyller HACCP-kravene fra Mattilsynet.
Uansett hvilke type mat du serverer har vi i Max Sievert kunnskapen og måleutstyret du behøver for å sikre at maten du serverer er trygg.
Vårt måleutstyr hjelper deg med å vite hvor du må sette inn tiltak og gir deg god dokumentasjon fra levering av råvarer til tallerkenen. Vi bistår deg også slik at målingene du foretar er korrekte og at utstyret du anskaffer holder lengst mulig.
Engangsloggere
Fuktighet
Temperatur
Dataloggere for næringsmidler
Testo Saveris 2-T1 Trådløs temperaturdatalogger med display og intern NTC-føler
Testo Saveris 2
Temperaturmålere
Havbruk
Måleinstrumenter fiskeri
Testo 108 – Robust Temperaturmåler med innstikksføler Type T/K
Innstikktermometer
Celsicom
Måleutstyr for restauranter
Leverandører
Kompaktklassen
Leverandører
Frityroljetester