Robust Temperaturmåler med innstikksføler – Testo 108 (Måleområde -50 – +300 C)

990,00kr eks. mva

En god løsning for deg som trenger et nøyaktig instrument til å måle kjernetemperatur eller ved bruk for varemottak. Temperaturmålersett er ideell for temperaturkontroll av mat i storkjøkken / kantiner, restauranter, industri og handelsbedrifter hvor rett temperatur er avgjørende for dine kunder: med testo 108 temperaturmålersett, kan du komme i gang med målinger med en gang.

Denne løsningen er et meget godt alternativ for å dekke de viktigste måleparametere. En robust temperaturmåler med innstikkføler. En hurtig innstikkføler for måling av kjernetemperatur og med en trådføler (tillegg) utføres temperatur kvalitet ved varemottak enkelt og hurtig. Levers med gummiert beskyttelse som gjør at du beskytter instrumentet mot slag og i tillegg gir en IP grad på 67 som er tilnærmet vanntett. I tillegg kan du velge fra et meget stor følerprogram, fra sylskarpe følerspisser, overflatefølere og trådfølere med rask reaksjonstid. Mye benyttet i produksjonsbedrifter og restauranter hvor sikkert resultat er viktig for dine produkter og kunder.

Måleområde: -50 til + 300 grader celsius.

Testo 108 er HACCP godkjent og EN 13485 sertifisert.
Testo, lokalisert i Schwarzwald Tyskland er en verdensledende teknologi produsent av portable og stasjonære måle løsninger. I over 60 år har selskapet produsert høy kvalitets løsninger blant annet for næringsmiddelindustrien. Ved å velge Testo vil du motta produkter du kan stole på. Vi har representert Testo i mer enn 20 år. Vi har intern service og kalibrerings avdeling!