testo 106 – Temperaturmålersett med innstikk

860,00kr eks. mva

En god løsning for deg som trenger et nøyaktig instrument til å måle kjernetemperatur. Temperaturmålersett er ideell for temperaturkontroll av mat i storkjøkken / kantiner, restauranter, industri og handelsbedrifter hvor rett temperatur er avgjørende for dine kunder: med testo 106 temperaturmålersett, kan du komme i gang med målinger med en gang. Raske målinger (2 oppdateringer i sekundet).

Denne løsningen er et meget godt alternativ for å dekke de viktigste måleparametere. En robust temperaturmåler med innebygget innstikkføler. En hurtig innstikkføler for måling og kontroll av kjernetemperatur. Levers med TopSafe som gjør at du beskytter instrumentet mot slag og i tillegg gir en IP grad på 65 som er tilnærmet vanntett. Har en tynn innstikkføler som gjør at målepunktet nesten ikke kan detekteres. Benyttet i produksjonsbedrifter og restauranter hvor sikkert og nøyaktig resultat er viktig for dine produkter og kunder.

  • Måleområde: -50 til + 275 grader celsius
  • Testo 106 sett er HACCP godkjent og EN 13485 sertifisert

Testo, lokalisert i Schwarzwald Tyskland er en verdensledende teknologi produsent av portable og stasjonære måle løsninger. I over 60 år har selskapet produsert høy kvalitets løsninger blant annet for næringsmiddelindustrien. Ved å velge Testo vil du motta produkter du kan stole på. Vi har representert Testo i mer enn 20 år, har intern service- og kalibreringsavdeling!