Mini foldetermometer – Testo 103 (Måleområde: – 30 – + 220 C)

530,00kr eks. mva

En god løsning for deg som trenger et nøyaktig instrument til å ta stikkprøver av kjernetemperatur. Testo 103 er velegnet til temperaturkontroll av mat i storkjøkken / kantiner, restauranter, industri og handelsbedrifter hvor rett temperatur er avgjørende for dine kunder: med testo 103 får du et lite, enkelt, men nøyaktig foldetermometer. Med den bevegelige innstikkføleren er instrumentet praktisk og fleksibelt og forenkler tilgang til vanskelig tilgjengelige steder.

Denne løsningen er et meget godt alternativ for å dekke de viktigste måleparametere. En hurtig løsning for måling og kontroll av kjernetemperatur. Enkelt å legge i frakkelommen og komfortabelt å jobbe med. Instrumentet gir en IP grad på 55. Etter måling foldes innstikkføler enkelt på plass – klar til neste måling. Instrumentet har hurtig responstid og med et tydelig og lettlest display. Benyttet i produksjonsbedrifter og restauranter hvor sikkert og nøyaktig resultat er viktig for dine produkter og kunder.

Måleområde: -30 til + 220 grader celsius.
Testo 103 er HACCP godkjent og EN 13485 sertifisert.

Testo, lokalisert i Schwarzwald Tyskland er en verdensledende teknologi produsent av portable og stasjonære måle løsninger. I over 60 år har selskapet produsert høy kvalitets løsninger blant annet for næringsmiddelindustrien. Ved å velge Testo vil du motta produkter du kan stole på. Max Sievert AS har representert Testo i mer enn 20 år. Vi har intern service og kalibrerings avdeling!

Varenummer: 0560 0103 Kategorier: ,