Norsk havbruk er en bærekraftig næring med produkter som er mer ettertraktet enn noensinne.
Derfor må mann hele tiden være sikker på at fisken vi serverer til sluttbrukeren er av god kvalitet.
Med et variert utvalg av måleinstrumenter som bidrar til å sikre mattrygghet og hjelper til å oppfylle dine HACCP-krav på en enkel måte. Slik kan du være sikker på at bearbeiding og lagring av dine produkter er i samsvart med god matsikkerhet. Vår måleteknologi inkluderer dataloggere, tremometere, Ph-måleinstrumenter og mye mer. Fra “vann til bord” - for stikkprøver eller langsiktig overvåkning.
![Logo maritim food](https://maxsievert.no/wp-content/uploads/Logo-maritim-food-280x119.jpg)
"Vi er fornøyd med produkter og service fra Max Sievert AS. Med Saveris har vi god kontroll på temperaturen i produksjonslokalet og på lageret – alt automatisk. I vår produksjon benytter vi temperaturmålere fra Testo for optimal kvalitet."
Sorry, no pages was found
Alle produkter
Engangsloggere
Temperatur
Apotek
Dataloggere for eiendom
Temperatur
Absolutt trykkmåler
Testo 176 P1 – 5-kanals Temperaturlogger med internt trykkføler
Dataloggere fiskeri
testo 176 H1 – Datalogger fuktighet for to eksterne sensorer
Dataloggere for næringsmidler
Testo Saveris 2-T1 Trådløs temperaturdatalogger med display og intern NTC-føler
Testo Saveris 2
Havbruk
Måleinstrumenter fiskeri
testo 103 – Mini foldetermometer (Måleområde: -30 – + 220 C)
Foldetermometer
testo 104 – Vanntett Foldetermometer (Måleområde -50 til +250 C)
Temperaturmålere
Havbruk
Foldetermometer
IR-Termometer
Næringsmidler