testo 104 – IR- og innstikkstermometer

2040,00kr eks. mva

En god løsning for deg som trenger et nøyaktig instrument til å ta stikkprøver av kjernetemperatur og sjekke overflatetemperatur med samme instrument. Testo 104 IR er velegnet til temperaturkontroll av mat i storkjøkken / kantiner, restauranter, industri og handelsbedrifter og sjekke temperatur på f.eks. grillplater som benyttes ved steking. Alle steder hvor rett temperatur er avgjørende for dine kunder: med testo 104 IR får du et lite, enkelt, men nøyaktig foldetermometer med IR måling. Med den bevegelige innstikkføleren er instrumentet praktisk og fleksibelt og forenkler tilgang til vanskelig tilgjengelige steder. Instrumentet har dobbel lasermerking av måleområde.

Denne løsningen er et meget godt alternativ for å dekke de viktigste måleparametere. En hurtig løsning for måling og kontroll av kjernetemperatur og overflatetemperaturer. Enkelt å legge i frakkelommen og komfortabelt å jobbe med. Instrumentet gir en IP grad på 65. Etter måling foldes innstikkføler enkelt på plass – klar til neste måling. Instrumentet har hurtig responstid og med et tydelig og lettlest display. Benyttet i produksjonsbedrifter og restauranter hvor sikkert og nøyaktig resultat er viktig for dine produkter og kunder. Dette vil forenkle flere av dine måleoppgaver.

Måleområde: Innstikk: -50 til + 250 grader celsius. Infrarød måling: -30 til 250 grader Celsius.
Testo 104 IR er HACCP godkjent og EN 13485 sertifisert.

Testo, lokalisert i Schwarzwald Tyskland er en verdensledende teknologi produsent av portable og stasjonære måle løsninger. I over 60 år har selskapet produsert høy kvalitets løsninger blant annet for næringsmiddelindustrien. Ved å velge Testo vil du motta produkter du kan stole på. Max Sievert AS har representert Testo i mer enn 20 år. Vi har intern service og kalibrerings avdeling!

Sikker temperaturmåling for berøringsfrie målinger! Kan måle temperatur på avstand!