testo 300 Røykgass analysator Sett 2 (O2, CO) m. printer

testo 300 Røykgassanalysator.

Testo kommer igjen med nye oppgraderinger. Testo 300 røykgass analysator er en smart, intuitiv, effektiv instrument løsning som bidrart til å forenkle de daglige arbeidsoppgavene.
Enkel betjening av menyene, Smart-touch display for intuitiv bruk av røggassanalysatoren, displayet reagerer uten forsinkelse – like enkelt som på smarttelefonen.
Du får måleresultatene raskere: klart strukturerte målemenyer for alle relevante målinger.
Lagre dokumentasjon (inkludert måleverdi, måleplass, kundedata) enkelt på stedet. PDF-målerapporter lagres direkte i instrumentet og vil alltid være tilgjengelige.
Signaturfunksjon: Kunden kan signere målerapporter direkte på instrumentet.
E-post med utført målerapprt sendes direkte til kontoret eller til kunder via WLAN (hotspot).
Stor 5-tommers HD-skjerm – gjør at du kan se alle systemets parametere umiddelbart.
Klar til bruk med en gang: i standby-modus er testo 300 klar til måling ved å trykke på en knapp. Integrert Bluetooth®-grensesnitt: umiddelbar utskrift av måleverdiene på stedet.

Røykgassmålinger på varmesystemer.
Ideell for måling av varmesystemer: høykvalitetssensor smart-touch-operasjon, tydelig strukturerte målemenyer, opprettelse av dokumentasjon på stedet, e-post av rapporter, stor HD-skjerm, robust bolig
Ytterligere anvendelsesområder: gass flow trykk målinger *, gassrør tester *, differansetemperaturmåling (strømnings- og returtemperatur på varmesystemer) *, omgivende CO-måling *, røykgass målinger på varmesystemer

** Merk: Det kreves flere sonder eller tilbehør for disse målingene og må bestilles separat

13790,00kr eks. mva