testo 206 pH 2 er mye brukt i restaurantbransjen (spesielt for måling av Sushi ris), næringsmiddelindustrien, metallindustrien: testo 206-pH2 pH-meter kan brukes nesten hvor som helst. Det fordi det er ideelt egnet til å måle pH-verdien i halvfast media som for eksempel:
Viskøse og proteinholdige matvarer som gelé, ost, frukt, sushi ris etc.
Flytende og mykt eller pastaformet materiale som kremer og oljer
Testo 206-pH2 er utstyrt med en pH-probe og en integrert temperatursensor som gjør det mulig å utføre hurtige og pålitelige pH-målinger og nøyaktige kjernetemperatur-målinger samtidig.
Takket være gel elektrolytt er pH-sensoren ikke bare sikker mot lekkasje og tilnærmet vedlikeholdsfri, men også ekstremt holdbar og ufølsom for smuss.
Testo 206-pH2 gjør at du kan utføre 1, 2 eller 3-punkts kalibreringer.
Hygienisk og robust
Testo 206-pH2 er hygienisk og robust, leveres med et TopSafe beskyttelsesveske som gir IP68 og beskytter instrumentet mot smuss, vann og støt.
Testo 206 serien er alle meget nøyaktige og brukes i dag på meierier, ysterier, miljøsektoren, næringsmiddelbransjen, sushi industrien, farmasøytisk etc. Instrumentene er kompakte og enkle i bruk. Leveres med hardplast beskyttelse. 1,2 eller 3 punkts kalibrering er mulig. Innebygget temperaturmåler. Kan leveres som et introduksjonssett hvor, gel, bufferløsning , beskyttelsestopp leveres i en aluminiums koffert.
Tysk kvalitet sikrer deg et fleksibelt og nøyaktig instrument til de fleste måleoppgaver.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.