Digitale pH-målere

Avhengig av mediet kan pH-måling bli en utfordring. Testos presise pH-målere har vist seg å gi gode og effektive målinger der det er nødvendig med spesielt pålitelige og effektive pH-målinger.

Enkel og effektiv måling av pH

  • Ideell for måling av pH-verdien i halvfast, viskoplastisk og flytende medium.
  • Rask, enkel pH- og temperaturmåling med bare en føler.
  • Også den beste løsningen for sensitive applikasjoner, for eksempel i næringsmiddelindustrien eller farmasøytisk industri
  • Testos pH-målere imponerer takket være enestående ytelse og et uslåelig forhold mellom pris og kvalitet.

pH-verdien er et viktig parameter for mange anvendelser, enten det er i legemiddelindustrien, miljøteknologi eller næringsmiddelindustrien. En Testo pH-måler gir høy presisjon og avlesing på kort tid. Uansett om mediet er varmt, tyktflytende eller aggressivt. 

Filter

1 produkt

Maks °C
Min °C
IP-klasse


pH-måling - godt å vite

PH-verdien er en viktig indikator i en rekke kjemiske og biokjemiske reaksjoner og står for "pondus hydrogenii" - hydrogenvekt. Hvorfor? PH-verdien kvantifiserer konsentrasjonen av hydrogenioner i eller på et medium. For å gjøre dette konverteres hydrogenionkonsentrasjonen til elektrisk spenning. PH-verdiskalaen varierer fra 0 = ekstremt syre (f.eks. Saltsyre) til 14 (ekstremt alkalisk, så som natriumhydroksyd). PH-avlesningene gir presise verdier om et stoffs syre eller alkaliske karakter, eller nøytraliteten til en pH-verdi på 7. Dette betyr at det kan garanteres en jevn kvalitet på mat eller medikamenter.