THR600 Med intern radon-, fukt- och temperatursensor

Direkte tilkoblet radon-, fukt- og temperaturovervåking
Vårt siste tilskudd til Easy Connect-serien. Med denne sensoren kan du måle radon mellom 0-4000 Bq/m3 og også temperatur og relativ fuktighet. Selv etter en time har du stabile og pålitelige radonverdier som deretter oppdateres hvert 5. minutt. Gjennomsnittsverdien av radonnivået fås enkelt direkte via skytjenesten. Rapporter i form av Excel-filer eller PDF-er tas også enkelt ut der. THR600 oppfyller også kravene i den svenske strålesikkerhetsmyndighetens metodebeskrivelse for måling av radon på arbeidsplasser.

Ingen gateway eller basestasjon nødvendig
Alle loggerne i den nye Celsicom-generasjonen har en direkte, sikker overføring av data til skyen uten å ta omveien rundt en basestasjon eller gateway. Datatrafikken sendes på lisensiert frekvens kun beregnet for NB-IoT i Telias eksisterende mobilnett. Dekningen er utmerket og faren for forstyrrelser er i prinsippet lik null.

Enkelt å komme i gang
Når du har skannet QR-koden på din første logge, åpnes et vindu på mobilen din hvor du kan opprette en ny skytjenestekonto. Etter å ha fylt ut informasjonen og gitt navn på loggeren, kommer du raskt i gang og kan direkte se verdiene fra loggeren på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Hvis du allerede har en konto, logg inn og navngi den nye loggeren.

Skytjenesten Celsiview
Lavere pris! Lagring av måledata i skytjenesten Celsiview koster 1NOK 19 per måned per boks. Dette inkluderer også kostnadene for all datatrafikk. Alle målte verdier lagres i skyen i opptil 36 måneder.

Sikkerhetskopier minne
I tillegg til å sende alle målte verdier til skytjenesten, lagres de også i et backupminne i hver boks. Hvis det tross alt skulle oppstå en forstyrrelse, vil alle måledata bli sendt ved neste sendetidspunkt.

10100,00kr eks. mva

Varenummer: 0170 6020 Kategorier: , , ,