Dra musepekeren over bildet for en større visning

Fuktighetsmåler for faste materialer- Testo 616

Testo 616 profesjonell fuktighetsmåler gir deg en presis måling og leveres med et følerhode som ikke skader eller setter merker i overflaten det småles på! Måler fuktighetsinnholdet i tre og byggematerialer og overvåking av tørkeprosessen etter vannskader. Bare velg den karakteristiske kurven og plasser målerenes "måleklo" mot overflaten av materialet du vil måle. Måleren viser fuktighetsinnholdet som en vektprosent i forhold til tørrvekten. Trykk på den aktuelle tasten for å lagre lesingen til måleren. Selv om målekloen bare kommer i kontakt med overflaten, veggen eller gulvene som måles, er den i stand til å bestemme fuktinnholdet i treet eller annet materiale ned til en dybde på 5 cm.

Fuktighetsindikator testo 616 er et praktisk og pålitelig instrument for ikke-destruktiv måling og bestemmelse av fuktighet i materialet. Instrumentet måler et dielektrisk felt som trenger gjennom materialet ned til en dybde på mellom 30 og 50 mm, avhengig av materialet.  • Måler uten merker

  • Tydelige utslagsforskjeller

  • Måledybde ned til 50 mm

  • Hurtig måleresultat

  • Viser fuktighetsinnhold direkte

  • Justerbar for ulike materialer

Varenummer: 0560 6160

Tilgjengelighet: ✓ På lager

kr 2 980,00
Produktinfo
Detaljer

Testo 616 er fuktighetsmåleren som måler i bygningsmaterialer og tre. Brukes til å kontrollere tørkeprosessen i vegger, gulv og overflater. Velegnet der det er viktig med hurtig og enkel behandling. Ferdige måleprofiler ligger inne for sement, murstein, sandsten, myke treslag, harde treslag og sponplater og kan måle 5 cm ned i valgt materiale.

Tydelige måleforandringer gjør det enkelt å finne fuktskader, selv gjennom det tørre overflatematerialet som f.eks. plast tepper, tapet etc. Instrumentet er kalibrert mot en innstillingstabell og kan også utføre fuktmålinger i prosent utført på homogent (ikke blandet) materiale. For måling av uten å sette merker i underlaget. Fuktighetskontroll av byggematerialer.

Testo 616 er spesielt egnet for vannskader undersøkelser der fuktighet finnes, men er ikke synlig. Det sparer tid og penger ved å nøyaktig lokalisere hvor fuktskader har oppstått. Leveres med batteri og manual.

Tekniske detaljer
Tekniske detaljer

Tekniske detaljer

Mål 70 x 58 x 234 mm
Vekt 260 g
Omgivande operativ temperatur +5 to +40 C
Oppbevaringstemperatur -20 to +70 C
Type batteri 9V block battery, 6F22
Batterilevetid 60 h
Garanti Measuring instrument 2 years (excepting wearing parts e.g. gas sensors, etc.)
IP-klasse IP30
Målehastighet 0.5 s
Fuktighet - Kapasitiv: Måleområde < 50 % (wood) < 20 % (building materials)
Fuktighet - Kapasitiv: Oppløsning 0.1

Nedlastinger

testo 616
Omtale
Du gir omtale om: Fuktighetsmåler for faste materialer- Testo 616
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rangering