Orion 796 – Kompakt væskebad med høy stabilitet

Isotech Hydra-serien av kalibreringsbad har vist seg veldig vellykket siden introduksjonen i 2003. Orion-serien er innført for å passe sammen med Hydra-modellene.

Orion-kalibreringsbadene tilbyr dypere kalibreringsvolumer enn Isotech Hydra-serien med stabilitet i verdensklasse. Det er en høy temperaturmodell (30 ° C til 300 ° C) og en modell med innebygd kjøling (-40 ° C til 125 ° C).

Disse dype badene er egnet for lav usikkerhetskalibrering av lange termometre, inkludert væske i glass og utvidet lengde SPRTS.

Orion-enheten har tilstrekkelig dybde, 470mm (18,5 «), for å imøtekomme Isotechs største Water Triple Point-celler, som gir et kostnadseffektivt sub-mK-kalibreringssystem. Det er tilbehør for å holde kvikksølv-, vann-, gallium- og indium-ITS-90 fastepunktsceller.

Isotech-bad er alltid designet for termometerkalibrering, og stiller standarden for nedsenkningsdybden mot fyllingskostnader. Ettersom Orion krever bare 8,5 liter væske, gir det betydelige kostnadsbesparelser, både innledende og løpende driftskostnader, sammenlignet med andre større volumbad.

I drift er væskenivået innenfor 10 mm av toppdekslet, slik at glasstermometre kan kalibreres uten behov for komplisert tilbehør.

Isotech Orion-serien inneholder mange funksjoner som laboratorier trenger, men som andre produsenter ofte ikke kan levere.

Produktnr: Orion 796 Kategorier: , ,