Bestilling av fuktkalibrering gjør du enkelt gjennom skjemaet. Skal du bestille kalibrering på forskjellige instrumenter må du legge det første i handlekurven for så å lage ny bestilling på neste instrument.

Merk at prisene er kun veiledende, eventuelle tilleggskostnader kan tilkomme (du vil bli kontaktet hvis dette skal være tilfelle). Endelig pris vil komme på faktura etter at kalibreringen er gjennomført.

Priser

Prisen for en kalibrering starter med en etableringskostnad for hvert kalibreringsobjekt vi mottar. I dette inngår registrering av instrument, avklimatisering i 3 timer, kvalitetssjekk og rapportskriving. Deretter legges det på en kalibreringskostnad, sluttprisen varierer avhengig av antall kalibreringspunkter.

  • Standard sporbar kalibrering på fuktighet (20%; 50% og 70% RF): 1000 kroner

Du kan velge frie punkter fra 5-95 % RF, pris er 200,- eks. mva per punkt.

Manuell bestilling

Hvis du ønsker kan du registere kalibrering via vårt manuelle skjema. 

Innsending

Etter at du har bestilt kalibrering kan du komme innom oss eller sende oss instrumentet(ene). Er bestillingen gjort digitalt behøver du ikke gjøre annet enn å merke sendingen med «kalibrering». Bestiller du manuelt skjema må du legge skjemaet med pakken.

Vår adresse er:
Hausmannsgate 6
0183 OSLO

Om fuktkalibrering

Vi utfører standard kalibreringer i laboratoriet vårt i Oslo innen fuktighet ved 11, 50 og 70 % RF ved 20-25 °C. Vi har også mulighet å kalibrere fuktighet fra 10 til 90 % RF ved ulike temperaturer i område fra +15 til +40 grader.

Det utføres kalibreringer av fuktmålinger på de fleste instrumenter, dataloggere og transmittere.

Vi kalibrerer de fleste måleinstrumenter, inkludert loggere og transmitter, som måler fukt.

Har du spørsmål?

Lurer du på noe eller trenger hjelp med utfylling av skjemaet kan du kontakte oss på:
E-post: kalibrering@maxsievert.no
Telefon: 22 99 20 94

400,00kr eks. mva

Navn og/eller modellnummer på instrumentet
Produkt total
Valg total
Sum total