Publisert 07.11.2023

Oppdag hemmeligheten bak perfekte frityrretter med Testo 270

Frityrsteking har lenge vært en favorittmetode for å lage deilige retter, fra gullbrune pommes frites til sprø kyllingvinger. Men for å oppnå den perfekte smaken og teksturen, er det avgjørende å kontrollere kvaliteten på frityroljen din. Det er her Testo 270 Frityroljetesteren kommer inn.

Hvorfor er frityroljekvalitet viktig?

Frityrolje er kjernen i enhver frityrprosess, og dens kvalitet påvirker smak, konsistens og mattrygghet. Når oljen blir brukt om igjen, brytes den ned over tid, akkumulerer skadelige stoffer og mister sin evne til å produsere de deilige, gylne rettene vi elsker. Å bruke for gammel eller nedbrutt olje kan føre til mat som smaker dårlig og i verste fall helseskadelig.

Testo 270 Frityroljetesteren – Ditt Ultimative Verktøy

Testo 270 er designet for å hjelpe deg med å opprettholde den optimale kvaliteten på frityroljen. Denne avanserte enheten gjør det enkelt å måle oljens tilstand, slik at du kan ta velinformerte beslutninger om når det er på tide å bytte den ut.

Her er noen av de fantastiske funksjonene Testo 270 tilbyr:

1. Nøyaktige Målinger: Testo 270 gir deg nøyaktige målinger av oljens totalmetning, fri fettsyre og temperatur, som er kritiske indikatorer for oljens kvalitet.

2. Enkel å Bruke: Med sitt intuitive grensesnitt og store, lettleste skjerm, er Testo 270 enkelt å bruke, selv for de som ikke er eksperter.

3. Forbedret Matkvalitet: Ved å opprettholde riktig oljekvalitet, vil du oppnå smakfull mat som dine gjester vil elske.

4. Spar Tid og Penger: Ved å unngå overflødig oljeskifte, kan du spare tid og penger i din kommersielle kjøkkenvirksomhet.

5. Bedre Mattrygghet: Ved å unngå bruk av for dårlig olje, reduserer du risikoen for matbårne sykdommer og sikrer mattrygghet.

Bruksområder for Testo 270

Testo 270 Frityroljetesteren er egnet for en rekke bruksområder, inkludert:

  • Restauranter og matserveringssteder
  • Storkjøkken og kantiner
  • Matprodusenter
  • Matkiosker og gatekjøkken
  • Hjemmekjøkken for matentusiaster

Oppsummering

Testo 270 frityroljetesteren er en uunnværlig enhet for alle som er opptatt av å servere deilige og sunne friterte retter. Den gir nøyaktige målinger og hjelper deg med å opprettholde frityroljens optimale kvalitet. Ved å bruke Testo 270, kan du forbedre smaken av maten, spare tid og penger, og sikre mattrygghet. Så hvorfor ikke ta kontroll over matkvaliteten og utforske fordelene med Testo 270 Frityroljetesteren i dag? Din smakfulle og sprø matopplevelse venter!

6195,00kr eks. mva
Varenr: 0563 2750
330,00kr eks. mva
Varenr: 0554 2650

Arne-Petter Holli
Daglig leder

Arne.petter.holli@maxsievert.no

+47 48 22 41 48

 

6195,00kr eks. mva
Varenr: 0563 2750

Beregn sparepotensialet ditt nå