Bestilling av temperaturkalibrering gjør du enkelt gjennom skjemaet. Skal du bestille kalibrering på forskjellige instrumenter må du legge det første i handlekurven for så å lage ny bestilling på neste instrument.

Merk at prisene er kun veiledende, eventuelle tilleggskostnader kan tilkomme (du vil bli kontaktet hvis dette skal være tilfelle). Er du i tvil be om et formelt tilbud!

Endelig pris vil komme på faktura etter at kalibreringen er gjennomført.

Vi utfører både standard og akkreditert kalibrering. Forskjellen er dokumentasjonen som følger ved kalibreringen.

Priser

Prisen for en kalibrering starter med en etableringskostnad for hvert kalibreringsobjekt vi mottar. I dette inngår registrering av instrument, avklimatisering i 3 timer, kvalitetssjekk og rapportskriving. Deretter legges det på en kalibreringskostnad. Sluttprisen varierer avhengig av antall temperaturpunkter og temperaturområde.

Vårt mest gunstige kalibreringsalternativ på både sporbar og akkreditert kalibrering er «standard kalibrering» der punktene -18, +4, +60 °C inngår. Ønsker du andre punkter kan du velge dette i bestillingen din.

Pris indikasjoner:

Standard sporbar kalibrering på temperatur (-18, +4, +60 °C): 1000 kr

  • Etableringskostnad: 400 kr
  • Etableringskostnad frie punkter: 500 kr

 

Akkreditert standard kalibrering (-18, +4, +60 °C): 1585 kr

  • Etableringskostnad: 715 kr

 

Ved innsending av flere instrumenter med de samme målepunktene be om tilbud!

Manuell bestilling:

Hvis du ønsker kan du registere kalibrering via vårt manuelle skjema. 

Innsending

Etter at du har bestilt kalibrering kan du komme innom oss eller sende oss instrumentet(ene).  Er bestillingen gjort digitalt behøver du ikke gjøre annet enn å merke sendingen med «kalibrering». Bestiller du manuelt skjema må du legge skjemaet med pakken. Husk å sende instrumentene med Bedriftspakke slik at forsendelsen kan spores!

Vår adresse er:
Hausmannsgate 6
0183 OSLO

Om temperaturkalibrering

Max Sievert er akkreditert på temperatur mellom -80 °C til 660 °C i henhold til NS-EN ISO/IEC17025 i vårt kalibreringslaboratorium i sentrum av Oslo. Vårt akkrediteringsbevis er CAL 052.

Vi dekker område fra -80 til 660°C for de aller fleste instrumenter, IR målere fra -20 til 140 °C og loggere med innebygget sensor fra -40 til 180°C . Merk: Elektronikken til TESTO sine loggere tåler ikke mer enn 70°C.

Vi utfører akkreditert kalibrering av alle typer temperaturmålere utenom IR, kvikksølv og overflatefølere. På disse kan du bestille standard kalibrering.
Avhengig av ditt instrument og konstruksjon benytter vi kalibreringsbad/ kalibreringsovn ved kalibrering i området -80 °C til 660 °C og temperaturkammer til dataloggere i område -40 °C til 180 °C.

Har du spørsmål?

Lurer du på noe eller trenger hjelp med utfylling av skjemaet kan du kontakte oss på:
E-post: kalibrering@maxsievert.no
Telefon: 22 99 20 94

400,00kr eks. mva

Navn og/eller modellnummer på instrumentet. ()
Serienummer på instrumentet
Produkt total
Valg total
Sum total