Akkrediterte kalibreringer fra Testo

Sammen med vår samarbeidspartner, Testo Industrial Services (TIS), kan vi utføre akkrediterte kalibreringer på fukt, trykk og luft.

Instrumentet sendes til deres kalibreringslaboratorium i Tyskland. Derfor kan vi ikke garantere for leveringstid. Ta kontakt med oss for mer informasjon om du ønsker akkreditert kalibrering fra TIS

Akkreditert fuktkalibrering

TIS tilbyr akkreditert kalibrering på de fleste fuktmålere. Nøyaktig kalibreringen av måleinstrumenter for fuktighet krever en meget god meteorologisk ekspertise.

Testo Industrial Services‘ akkrediterte fuktighetslaboratorium er et av de beste i Europa med en måleusikkerhet på opptil 0,2% RF i et måleområde fra 5 til 95% RF.

Akkreditert trykkkalibrering

TIS har i mange år vært akkreditert av tyske DAkkS for kalibrering av trykk på de aller fleste områder. De tilbyr et bredt spekter av kalibreringspunkter for relativt og absolutt trykk på både sporbarhet og akkrediteringsnivå.

Akkreditert luftkalibrering

Kalibrering av lufthastighetsmålere og sensorer på akkrediteringsnivå gjøres i en av Europas mest moderne og mest avanserte vindtunneler med et laser-doppler-anemometer som referanse.

Spørsmål om kalibrering fra Testo?