VA 570 – Flowmåler med integrert måleseksjon

VA 570 – Flowmåler med integrert måleseksjon

Flowmåler VA 570 leveres med integrert måleseksjon for trykkluft og gassrør. Måleseksjonene er tilgjengelige i flenset versjon eller med R evt. NPT-tråd.

En spesiell egenskap er det avtakbare målehodet. Måleenheten kan fjernes enkelt og raskt for kalibrering eller rengjøring uten å måtte demontere måleseksjonen som vanligvis kan være komplisert. I løpet av denne perioden blir måleseksjonen forseglet med en lukkhette (tilbehør).

Skruingen med sentreringsinnretningen sikrer at sensoren er plassert nøyaktig i midten når den skrues inn i måleseksjonen, og den gir dessuten en nøyaktig posisjonering i strømningsretningen. Dette unngår unødvendige målefeil.

Robust design for krevende industrielle applikasjoner

De nye strømningsmålerne VA 550/570 fungerer i henhold til kalorimetrisk måleprinsipp. Derfor er en ekstra temperatur- og trykkkompensasjon ikke nødvendig.

På grunn av sin robuste design, aluminiums støpt hus, den robuste sensorspissen av rustfritt stål 1.4571, er den nye VA 550/570 egnet for krevende industrielle applikasjoner. En ATEX-versjon er tilgjengelig for applikasjoner i eksplosive områder. For strømningsmåling f.eks. av naturgass er det en versjon med DVWG- tilgang.

Produktnr: 0695 0570 Kategori: