Utvidet målesett for kjøl- og varmepumpe teknikk

5045,00kr eks. mva

For kjøleingeniører: Settet inneholder to testo 549i høytrykksmålere, to testo 605i termohygrometre og to testo 115i klemtermometre. Brukes sammen med smarttelefonen / nettbrettet, og settet er ideelt for service, feilsøking og installasjon av klimaanlegg og kjølesystemer. Testo Smart Probes-appen gjør arbeidet ditt enklere og mer effektivt: over 90 lagrede kjølemedier, automatisk beregning av overoppheting / underkjøling, måloppvarming og kjøling / oppvarming, e-post av måledata rapporter som PDF- eller Excel-filer.

I kombinasjon med en smarttelefon eller nettbrett er dette målesettet ideell for service og feilsøking av ventilasjons- og kjølesystemer, samt for å installere dem.
testo 549i og testo 115i kan kobles raskt og enkelt direkte til trykkforbindelsen eller ønsked temperatur sted. Følerne gjør det også mye enklere å jobbe med målepunkter som er langt fra hverandre, takket være trådløs tilkobling til en smarttelefon eller nettbrett.
Måleverdiene fra begge instrumentene overføres via Bluetooth til appen som er lastet ned på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, der de enkelt kan leses. Appen muliggjør også automatisk beregning av fordampning og kondensasjonstemperatur, samt varme- og kjøleeffekt. Alle måledata presenteres enten i diagram- eller tabellform. Så kan måleresultatene sendes direkte som en PDF- eller Excel-fil.

Varenummer: 0563 0002 41 Kategori: