Dra musepekeren over bildet for en større visning

Trådløs avfuktningssett CelsiDry

CelsiDry Wireless måle sett inneholder alle nødvendige deler for å gjennomføre en fjernovervåkning av en avfuktingsprosessen.  • Celsicom basestasjon

  • Celsicom 3G-modem (M2M) 2/3/4G Modem Telenor

  • Celsicom trådløse sensorer i 500-serien for fuktighet og temperatur (2)

  • Transportkoffert - robust

  • Strømforsyning for vanntett tilkopling


CelsiDry er et spesial utviklet overvåkningssystemet Celsicom Connect, CelsiDry er konstruert utelukkende fokusert på effektiv og nøyaktig fjernovervåking av avuktningsprosesser.
Systemet kan også suppleres med sensorer for overvåkning av ytterligere måleenheter, som temperatur, luftfuktighet, luftmengde, radon, CO2 etc. I tillegg funksjon for styring av diverse utsty (på / av).

Varenummer: 0170 6055

Tilgjengelighet: ✓ På lager

kr 16 900,00
Produktinfo
Detaljer

CelsiDry gir deg full kontroll gjennom hele avfuktings prosessen. Det er ingen unødvendige turer for ansatte til å kontrollere om en betongplate eller struktur er tørt nok til å starte gjenopprettingen. Med en Celsicomsystem koblet til kunden, kan du følge nøyaktig avfukting via mobilen, nettbrettet eller datamaskinen - fra hvor som helst i verden.

Celsicom Connect er et smart, svensk utviklet konsept for fjernovervåking av temperatur, fuktighet, mV mA. Det opprettholder en meget høy grad av sikkerhet - fra nøyaktig kalibrert sensor til en sikker og fleksibel basesstasjon og videre til den velprøvde og brukervennlige sky tjeneste Celsiview.

Man kan ytterligere forenkle arbeidet ved å legge til alarmgrenser i det system som sender SMS eller e-post når avfukting er fullført. Ved å se på avfuktings kurven kan du også stille inn alarmnivået, slik at du får alarmen f.eks en uke før forventet fukt verdi er nådd.

Tekniske detaljer
Tekniske detaljer

Tekniske detaljer

Nedlastinger

Omtale
Du gir omtale om: Trådløs avfuktningssett CelsiDry
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rangering