Testo 926 – Bærbart temperaturmålersett med innstikkføler

En god løsning for deg som trenger et nøyaktig instrument til å måle kjernetemperatur, temperatur i f.eks. oppvaskmaskin og ved varemottak. Temperaturmålersett er ideell for temperaturkontroll av mat i storkjøkken, restauranter, industri og handelsbedrifter hvor rett temperatur er avgjørende for dine kunder: med testo 926 temperaturmålersett, kan du komme i gang med målinger med en gang.

Denne løsningen er et meget godt alternativ for å dekke de viktigste måleparametere. En hurtig innstikkføler for måling av kjernetemperatur, maks og min temperatur som er nødvendig hvis du enkelt skal kontrollere temperatur i f.eks. oppvaskmaskiner. Du kan definere dine egne grenseverdier og får et akustisk signal ved overskridelse av disse. Levers med det vi kaller TopSafe som gjør at du beskytter instrumentet mot slag og i tillegg gir en IP65. I tillegg kan du velge fra et meget stor følerprogram, fra sylskarpe følerspisser, overflatefølere og trådfølere med rask reaksjonstid.

Testo 926 er HACCP godkjent og EN 13485 sertifisert.
Testo, lokalisert i Schwarzwald Tyskland er en verdensledende teknologi produsent av portable og stasjonære måle løsninger. I over 60 år har selskapet produsert høy kvalitets løsninger blant annet for næringsmiddelindustrien. Ved å velge Testo vil du motta produkter du kan stole på. Max Sievert AS har representert Testo i mer enn 20 år. Vi har intern service og kalibrerings avdeling!

2265,00kr eks. mva

For andre verdier må kalibrering bestilles manuelt.
Produkt total
Valg total
Sum total