Avansert Lydmåler – Testo 816-1

Bruksområder for testo 816-1 lydnivåmåler. Helse og sikkerhet er et sentralt tema på arbeidsplassen der støynivåer ikke er tillatt å overskride visse decibelgrenser. Men høye støynivåer er like mye et problem på offentlige steder hvor miljøstøy forårsaket av trafikk, industri og offentlige arrangementer ikke bare når nivåer som enkelte innbyggere finner ubehagelig eller irriterende, men som også kan være skadelige for helsen.Testo 816-1 lydnivåmåler er konstruert for å kontrollere og måle støynivåer på arbeidsplassen og på offentlige steder ved hjelp av selektive eller langsiktige målinger.

Testo 816-1 kommer også med en innebygd datalogger som kan lagre opptil 31000 lesninger og dedikert PC-programvare. Lydnivåmåleren for for den profesjonelle: måle, lagre, analysere. Testo 816-1 leveres også med en praktisk alt-i-ett-veske og en rekke tekniske funksjoner og fordeler som er utformet slik at du kan utføre profesjonelle lydnivåmålinger som en del av helse- og sikkerhetsinspeksjoner og immisjonskontroller. Fordelene er å kunne endre målehastigheten fra langsom (en måling per sekund) til rask (en måling hver 125 millisekunder) avhengig av typen av måling, og å kunne velge mellom to frekvensmåltyper: Karakteristikkkurven A tilsvarer måten det menneskelige øre oppfatter lydtrykk mens den karakteristiske kurven C måler lavfrekvensprosent av støyen.

Lydnivåmåleren har også en bakgrunnsbelyst skjerm for bruk under alle lysforhold.Men det er ikke alt: testo 816-1 lydnivåmåler har en intern datalogger som kan lagre opptil 31000 målinger og leveres med en USB-kabel som gjør at du kan koble din meter til en PC og overføre dataene direkte og dedikert PC-programvare utviklet for å hjelpe deg med å administrere og analysere dataene du har samlet inn.

Tilleggsutstyr er en ekstern lyd kalibrator. Denne vil sikre gode målinger da lyd målekvalitet er avhengig av omgivende luft, temperatur etc. Kalibratoren har en nøyaktighet på ±0.5 dB og er i samsvar med Class 2 i.h.t. IEC 60942

  • 32 … 130 dB klasse 2 i samsvar med IEC 60651
  • Enkel kalibrering
  • Maks / min-verdier
  • Frekvens som veier A / C
  • Stativmontering 1/4 «
  • Vekslbar tid som veier raskt / sakte

OBS! 
Når det kommer til lydinstrumenter så påvirkes disse lett av temperatur og atmosfærisk trykk. Derfor er det nødvendig å kalibrere og justere instrumentet før hvert bruk, spesielt hvis du skal måle på et nytt sted og instrumentet har vært med på en liten reise. (Se passende tilbehør litt lenger ned på siden.) 

5995,00kr eks. mva

Varenummer: 0563 8170 Kategorier: , ,