Dra musepekeren over bildet for en større visning

Flow Transmitter, Trykkluftfleksibel (dn40-dn30) - Testo 6448

Forbruksmåling av trykkluft på et profesjonelt nivå!


Det er ikke bare nøyaktige trykkluftsmålinger som imponerer med testo 6448, men også muligheten for enkel fjerning av trykkluftsmåleren.
Testo 6448 kan komme godt med når du ønsker å finne lekkasjer, strever med å finne riktig trykkluftsmengde og tar sikte på å redusere kostnadene ved å gjøre det.


Pris avhenger av konfigurasjon
Varenummer: 0555 6448

Tilgjengelighet: ✓ På lager

Ta kontakt for kjøpshjelp
Produktinfo
Detaljer

I industribedrifter, er komprimert luft brukt som en viktig kilde til energi, men en som også kan medføre store kostnader. Nøyaktig måling og kontrollteknologi gir deg transparens når det gjelder forbruk av trykkluft. La nøyaktige komprimerte luftmålinger hjelpe deg å spare energi og kostnader og for å oppnå kontrollert miljøstyring(f.eks i henhold til ISO 50001 eller ISO 14001).

 

Testo 6448 trykkluftsmåler kan brukes til komprimerte luftforbruksmålinger, forbruk og lekkasjeovervåking, samt luftsstrømsmålinger . Det er også brukt for analyse av maksbruk, som gjør det mulig å vurdere om du genererer tilstrekkelig kapasitet av komprimert luft. Alle disse tiltakene hjelper deg med å identifisere potensielle kostnads- og energireduksjoner og for å gjøre besparelser i form av unødvendige investeringsutgifter.

 

Se side 4 i databladet, og sett sammen den transmitteren som passer deg best, være seg med eller uten display, hva slags signal ut ønsker du? etc. Deretter kontakter du oss for pris: firmapost@maxsievert.no

Tekniske detaljer
Tekniske detaljer

Tekniske detaljer

Nedlastinger

Datablad 6448
Omtale
Du gir omtale om: Flow Transmitter, Trykkluftfleksibel (dn40-dn30) - Testo 6448
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rangering