Kjøleanalysator testo 550 sett, med bluetooth og slangesett

Arbeider du med klima- og kjølesystemer og varmepumper? Så er testo 550 digital kjøleanalysator din nye beste venn.

Her er en oversikt over fordelene:

Rask og nøyaktig måling av høyt og lavt trykk med 2 temperaturkompenserte trykksensorer; automatisk bestemmelse av fordampning og kondenseringstemperatur
Mulighet for å koble 2 temperatursensorer for samtidig beregning av overoppheting og underkjøling: Dette betyr at du slipper manuelle oppføringer med feil og får pålitelige resultater umiddelbart.
3 inkludert fylleslangene (blå, rød, gul), hver 1,5 m lang, 7/16 » UNF (høyre og 45 ° vinkel) og 55/275 bar, som er egnet for alle vanlige kjølemedier.
2 stk. Klemmetermometer er inkludert: Når disse settes på rørene får du pålitelige målinger av overflatetemperaturen.
Unødvendig å skifte av kjølemiddelslange: Takket være automatisk innstilling av varmepumpe
60 kjølemedier er lagret i måleinstrumentet, et instrument som dekker alle de viktigste kjølemedium og – avhengig av kjølemiddel, er det ikke nødvendig å ha flere forskjellige kjølemanifolder (oppdatering av kjølemedium er mulig via App)

I tillegg viser kjølemanifolden temperaturforskjeller eller temperaturkompensert lekkasje-tester.

App til instrumentet: Kobble kjøle manifold til smarttelefonen / nettbrettet!
Installer gratis appen til testo 550 digital kjølemanifold på smarttelefonen / nettbrettet og dra fordel av de mange praktiske fordelene:

Fjernovervåking av målinger: Du kan se målingene fra smarttelefonen / nettbrettet, slik at du ikke trenger å stå rett ved siden av kjøleanalysatoren; Dekningen er minst 20 m
Måldata vises på smarttelefonen / nettbrettet ditt: Du kan spore målingene i numerisk eller grafisk form på smarttelefonen / nettbrettet ditt – noe som er veldig nyttig hvis du må konfigurere systemet samtidig
Praktisk dokumentasjon: Bruk appen til å lagre måleresultater (i pdf- eller csv-format) eller send dem direkte via e-post. Hvis du har tatt et bilde av destinasjonsstedet med smarttelefonen / nettbrettet, er det mulig å legge til dette i dokumentasjonen.
Kjølevæskeoppdateringer: Bruk appen til å oppdatere kjølemanifolden, slik at den alltid er oppdatert med kjølemidler eller tilpasse kjølemiddellisten for dine behov
Appen er tilgjengelig for både Android og iOS. Når du har installert, kan du koble kjølemanifolden og smarttelefonen din via Bluetooth.

4715,00kr eks. mva