Digital Kjøleanalysator med bluetooth – Testo 550

Jobber du daglig med kjølesystemer og varmepumper? I så fall er testo 550 2-veis manifold ditt perfekte arbeidsredskap. Det gir deg mange funksjoner i bare ett instrument:

  • Rask, nøyaktig måling av høyt og lavt trykk med to temperaturkompenserte trykksensorer; automatisk deteksjon av fordampnings- og kondenseringstemperatur.
  • To temperaturinnganger for festbare temperaturprober for samtidig beregning av overoppheting og underkjøling: Du kan derfor gjøre unna manuelle beregninger, som er utsatt for feil, og får et pålitelig resultat med en gang!
  • To klemme temperaturfølere inngår i leveransen: Når de klemmes direkte på kablene, muliggjør disse pålitelig måling av overflatetemperaturen
  • Ingen behov for å bytte over kjølemiddelslanger: takket være automatisk varmepumpemodus
  • 60 kjølemidler lagret i instrumentet: ett instrument dekker alle de viktigste kjølemidlene og, avhengig av kjølemiddel, trenger du ikke forskjellige manifolder (kjølemiddeloppdatering mulig via app)
  • Dessuten tilbyr testo 550 2-veis manifold andre funksjoner og funksjoner som visning av temperaturforskjell eller temperaturkompensert lekkasjetest.

Bruk riktig app for instrumentet: Koble manifolden til smarttelefonen / nettbrettet!

Installer den gratis appen for testo 550 digital manifold på smarttelefonen / nettbrettet og dra fordel av en rekke praktiske funksjoner:

Fjernovervåking av måling: Du kan spore målingen fra smarttelefonen / nettbrettet ditt, slik at du ikke trenger å oppholde ved siden av manifolden. Dekning på opptil 20 m der det ikke er noen hindringer.

Måldatavisning på smarttelefonen / nettbrettet ditt: Du kan følge målingen i numerisk form og som en grafisk visning på smarttelefonen / nettbrettet ditt – virkelig praktisk hvis du konfigurerer systemet samtidig!

Nyttige dokumentasjonsfunksjoner: Bruk appen til å lagre måleresultater (i pdf- eller csv-format) og send dem direkte via e-post. Hvis du har tatt et bilde av måleplassen ved hjelp av smarttelefonen / nettbrettet, kan du også sette dette inn i dokumentasjonen.

Oppdatering av kjølemiddel: Bruk appen til å utføre kjølemediumoppdateringer for å sikre at digital manifold holdes oppdatert til enhver tid angående kjølemediet, eller til å tilpasse listen over kjølemedier som passer dine behov. Appen er tilgjengelig for både Android og iOS. Når appen er installert, kan en forbindelse mellom manifold og smarttelefon / nettbrett etableres via Bluetooth.

Robust, enkel og praktisk

Ikke bare er den robuste 2-veis ventilblokken, som er laget av metall med 3 tilkoblinger og 3 slangeholdere, laget for harde arbeidsmiljøer, det er også enkelt å bruke. Det robuste huset beskytter testo 550 digital manifold mot støt (beskyttelsesklasse IP 42). Krok for oppheng av instrumentet sikrer instrumentet under måling. Den store, opplyste skjermen gir rask og enkel avlasting, selv når synligheten er dårlig.

I forsendelsen finner du testo 550 digital 2-veis manifold inkludert to klemmetemperaturfølere, transportkoffert, kalibreringsprotokoll, batterier og app (lastes ned).

3685,00kr eks. mva