testo 440 dP – Luftmengde kombisett 2 med Bluetooth®

Utfør målinger uten noen irriterende kabler: Bruk settet til å håndtere alle relevante målinger i ventilasjonskanaler og i luft- / takuttak. Du vil motta testo 440 dP lufthastighet og inneklimainstrument, inkludert differensialtrykksensor, to vingehjulsfølerhoder (Ø 100 mm og Ø 16 mm) og et fuktighets/temperaturfølerhode – alle tre kan festes til det universelle Bluetooth-håndtaket som følger med . For å gjøre målingene mer praktiske kan begge vingehjulene kombineres med teleskopet som følger med i settet. Utstyret kan transporteres trygt og bekvemt i det robuste vesken.

  • Intuitiv: klar og strukturert meny for langsiktig måling og parallell bestemmelse av lufthastighet, differansetrykk, fuktighet og temperatur i ventilasjonskanaler eller ved ventilasjonsutløp.
  • Plassbesparende: Kombiner bare det universelle Bluetooth-håndtaket med fukt og temperaturfølerhode eller det utvidbare teleskopet (1,0m). Vingehjulsfølerhodene kan enkelt plugges i teleskopet.
  • Beleilig: trådløse følere, internt dataminne og USB utgang for dataeksport.
  • Så mangfoldig som utfordringen selv: testo 440 dP har integrert differensialtrykksensor og kan utvides med en stor portefølje av digitale følere.

Ønsker du å skreddersy din egen pakkeløsning, velg mellom:

23160,00kr eks. mva