Balometer – Testo 420 – luftmengde, temperatur, RH og trykk!

Luftmengdemåler med pluggbart instrument som også kan benyttes separat.

Instrumentet kan kommunisere med Smarttelefoner. Måletrakter leveres i flere størrelser. For enkel bruk ved store takhøyder leveres også teleskopisk stativ. Les datablad under tekniske detlaljer for nærmere informasjon om instrumentet.

Balometer Testo 420 er velegnet for større luftinntak og uttak og gir raskt og presist samsvar i henhold til hygieniregler og krav til luftkvalitet i gjeldende rom. Instrumentet gir pålitelig støtte ved beregning av den totale volumstrømmen på HVAC-systemer, for eksempel på sykehus, laboratorier eller i kontorer lokaler.
Høy måle nøyaktighet ved virveluttak takket være innebygget lufts strlsutretter.
Volumstrøm måles ofte ved virveluttak. Luftstrømmer blir ofte feil målt på grunn av den turbulente luften ved disse uttakene.

Testo 420 nye målehette gjør at du kan redusere disse målefeilene betydelig. Den integrerte strømningsutretteren reduserer turbulensen og omdanner det til en nesten jevn luftstrøm. Dette muliggjør nøyaktig beregning av volumstrøm i området 80 til 3500 m3 / t.
Enkel montering
Selve instrument og hetten med ergonomiske håndtak og vippbar skjerm har en vekt på mindre enn 2,9 kg. Dette betyr at hyppige volumstrømskalkulasjoner i store rom og målinger over hodehøyde også kan utføres enkelt ute at du sliter deg ut! I prosessen sikrer en stor måleknapp på selve hetten enkel registrering av avlesningene.

Dimensjonene på hetten er 610 x 610 mm (standard). Vi tilbyr ekstra hetter som tilbehør for andre typer uttak. Som tillegg leveres også et stativ som forenkler arbeide i rom med stor takhyde. Stativet kan forlenges opptil 4 meter.

Balometeret er rask og enkel å sette opp takket være strekkstenger. Transportkofferten som er inkludert sikrer sikker transport.
Lag protokoller direkte på nettstedet og send dem via App
Dra nytte av flere praktiske funksjoner og last ned vår gratis App. App-tilkoblingen gjør at mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett kan brukes som sekundær skjerm og fjernkontroll via Bluetooth. Dette er spesielt praktisk ved bruk av et stativ med stor takhøyde.

Appen muliggjør direkte måling på HVAC-systemer ved hjelp av en start- og stoppfunksjon og lagring av måledata i txt-format. Du kan opprette måleprotokollen direkte på nettstedet ved hjelp av App. Måleresultater, som for eksempel total volumstrøm og luftkurs, kan tildeles direkte til kundespesifikke protokollmaler. Du kan da sende lesinger og protokoller via e-postfunksjonen. Dette betyr at du sparer mye tid og øker effektiviteten.

29990,00kr eks. mva

Produktnr: 0563 4200 Kategorier: , ,