Testo 324 Trykk/gasslekasjedetektor

10250,00kr eks. mva

I løpet av årene kan gass- og vann system lekke. Av denne grunn, i henhold til lovkravene av DVGW, ÖVGW og UNI, må alle rør og ventiler kontrolleres regelmessig for funksjonell sikkerhet og tetthet. Dette gjelder også når nye tilpasninger eller endringer utføres.

Med testo 324 kan denne type prøver utføres nøyaktig og enkelt. Bare en test under reelle forhold viser om alle rør og ventiler fungerer som de skal. testo 324 er et digitalt måleinstrument av siste generasjon. En gjennomstrømnings sensor, en absolutt trykksensor og to trykksensorer tilbyr høyeste nivå av nøyaktighet. Utviklet spesielt for profesjonelle applikasjoner til det daglige arbeidet. Alle relevante elementer for målinger kombinert i ett instrument. Med det faktum at gass mates inn i systemet, unngås utviklingen av av farlig gass / luftblanding.

DVGW-G-5952-testet

Under testingen blir materialet testet for stabilitet. Dette foregår før plastering over eller skjuling av gassrørene. Under belastningstesting legges det nylig installerte røret, uten beslag eller gassapparater, under 1 bar trykk. Testmediet er luft eller inert gass. Det må ikke være trykkfall under testen, som varer minst 10 minutter.

Varenummer: 0632 3240 Kategorier: ,