Testo 320 sett – røykgassanalyse for varmeingeniøren

Leter du etter en multifunksjonell enhet for effektiv eksosgassanalyse? Hvilket løser hver måling godt under oppvarming? Og likevel behagelig å håndtere? Testo 320 oppfyller alle disse kravene! Testo 320 har en høyoppløselig fargedisplay som viser måleresultatene grafisk. Den har enkle, intuitive måle-menyer. Testo 320 er meget robust, har ergonomisk håndtering og har samtidig en fin ergonomisk form. Den har to O2- og CO-sensorer, samt en innebygd temperatursensor, for direkte måling av temperatur, O2 og CO. Klarer alle relevante avgassmålinger som CO2-verdi, effektivitet og eksosgassap: 0 -99,9. I tillegg er direkte drag eller trykkmålinger mulig.

Produktbeskrivelse
testo 320 røykgassanalysator et pålitelig verktøy for å utføre måleoppgaver på varmesystemer: f.eks. for å sortere ut funksjonsfeil og nødsituasjoner, for å overvåke lovbestemte grenseverdier eller for hverdagens rutinemessige oppgaver involvert i vedlikehold av varmesystemer. Denne høyeffektiv røggassanalysatoren (i den komplette pakken med røggassensor) kan gjennomføre måling av røggass, utkast, trykk, omgivende CO og CO2, differens temperatur og utføre gasslekkasje deteksjon. I settet får du også praktisk tilbehør for å gjøre arbeidet ditt lettere.

Standardiserte menystrukturer, som er lagret i røggassanalysatoren som er spesifikke for det aktuelle landet, gir enkel betjening. Lesingene er lette å lese på høyoppløselig fargeskjerm, selv når lyset er dårlig. Opptil 500 måleprotokoller kan lagres i røggassanalysatoren.

Kvalitet som du kan stole på: testo 320 røggassanalysatoren er TÜV-testet i henhold til EN 50379, del 1-3 og til 1. tysk forbud mot immisjonskontroll (BImSchV), del 1-2 (med integrert, H2-kompensert CO celle også del 3). Når du kjøper røggassanalysatoren, får du en 2 års garanti (for instrumentet, sonden, O2 / CO-sensoren).

16350,00kr eks. mva