Gasslekkasjedetektor Ammoniakk – Testo 316-4

5675,00kr eks. mva

Lekkasjer på kjølesystem har svært alvorlige konsekvenser: Den nødvendige kjølekapasiteten er redusert, og i verste fall kan systemet skade omgivelsene og de som er der. Dette kan forårsake miljøskade og resultere i unødvendig kostnad for kunden. Dette gjør det enda viktigere for deg å kunne oppdage selv de minste lekkasjer raskt og pålitelig – med hjelp av testo 316-4.

Fordeler med testo 316-4 lekkasje detektor

Ideell for ammoniakk: Testo 316-4 lekkasjedetektor (sett 2) er en rask og pålitelig lekkasje detektor for ammoniakk
Praktisk sensorteknologi: Takket være permanent sensorovervåkning, vil funksjonsfeil eller forurensninger vises i displayet. Hvis det er skittent, kan lekkasjedetektorens sensor lett rengjøres og er så klar til bruk. Den fleksible «svanehalsen» gjør at sensoren kan plasseres nær rørledningen eller målestedet.
Høy følsomhet: Med meget høy følsomhet på ˂3g / a i henhold til EN 14624, gjør at lekkasjedetektoren kan oppdage selv de minste lekkasjer. Maksimale lekkasjer er angitt via «stige» funksjonen – noe som gjør det lettere å lokalisere lekkasjer
Pålitelige advarselsfunksjoner: Et akustisk signal indikerer at det er oppdaget en lekkasje. Skjermen endres også fra grønt til rødt. Øretelefonene som følger med i settet, gjør det også mulig å bruke testo 316-4 lekkasje detektoren i miljøer med mye støy.