Testo 205 er spesielt egnet til å måle pH i kjøtt- og fiskeprodukter
PH-verdien i mat har en direkte effekt på veksten av mikroorganismer og dermed på matkvalitet og sikkerhet. Av denne grunn bruker mange bedrifter pH-verdien som en kvalitetskarakteristikk for å vurdere maten som produseres. For eksempel er pH-verdien av stor betydning for produksjon av kjøtt, pølse, delikatesser og meieriprodukter. PH-verdien er en viktig kvalitetsparameter i næringsmiddelindustrien. Det påvirker spesielt egenskapene til kjøtt og kjøttbaserte produkter, spesielt med hensyn til vannbindende kapasitet, smak, farge, mørhet og holdbarhet. I bakerisektoren kan surhetsgrad i surdeig bestemmes ved hjelp av pH-verdien.
Er du kjent med testo 205 starter settet? Med dette settet vil du være perfekt utstyrt for å måle pH-verdi og temperatur. Med testo 205 måleinstrumentet får du også to kalibreringsdoseringsflasker, en aluminiumsveske og lagringsdekselet med gel.
Måleområdet: 0 til 14 pH. Kan også leveres som et «start-up» sett hvor beskyttelsestopp, gele og kalibreringsflaskene PH 4+7 på 250 ml leveres. I tillegg medfølger belteholder/veggbrakett. Alt levert i en solid aluminiumskoffert.
Tysk kvalitet sikrer deg et fleksibelt og nøyaktig instrument til de fleste måleoppgaver.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.