Testo 175 T1 sett med tre loggere (0572 1750)

4500,00kr eks. mva

Perfekt for langsiktige målinger:

Minne registrerer opptil 1 million målinger, batterilevetid på opptil 3 år. Enkel oppstart, trenger ingen datakunnskap: inkludert tre temperaturloggere, programvare på CD, USB-grensesnitt, SD-minnekort, lås og veggfeste.

Praktisk: du kan lese gjeldende måleverdier, min./max. verdier, grenseverdier og brudd på grenseverdiene på loggerens display.
HACCP-kompatibel, EN 12830-sertifisert og beskyttelsesklasse IP 65.

Ønsker du å utføre langvarig temperaturkontroll og registrering på flere måleplasser (for eksempel i kjøl, fryse- eller lagringsområder)?
Testo 175 T1-settet inneholder tre temperaturloggere sammen med praktisk tilbehør. Dette betyr at du har best mulig utstyr for å registrere temperaturen i flere områder – f.eks. i kjøl-, lagrings- og salgsområder, for eksempel i områder med prosess av næringsmidler- eller bakeribedrifter, fiskeforedling.

Testo 175 T1 temperaturlogger er din enkel og sikker løsning for overvåkning av lufttemperatur. Det er en god idé å kjøpe det praktiske settet, spesielt hvis du vil utføre temperaturkontroll på flere områder: du får tre dataloggere (med tilbehør) med en gang, og kan for eksempel registrere temperaturen i kjølelageret, lageret og salgsområdet samtidig.
Topp moderne måleteknologi, høyt datasikkerhetsnivå.

Varenummer: 0572 1750 Kategorier: , ,