Leasing av dine måleinstrumenter: hold teknologien oppdatert

I de senere årene har måleinstrumenter gjennomgått en enorm forvandling. Gjennom innovasjon og digitalisering kan man i dag oppnå kvalitet og priser som ville ha vært utenkelig for bare få år siden. I denne bransjen er tilgang til den nyeste og beste teknologien hele forskjellen.

Og utviklingen fortsetter i samme tempo, noe også du som bruker er fullstendig klar over. De stadig kortere innovasjonssyklusene gjør imidlertid at det kan være vanskelig å ta en beslutning om å kjøpe det riktige og optimale instrumentet. Er det verdt investeringen? Kan du være sikre på at dere får den arbeidsmengden som trengs for å utnytte den ekstra kapasiteten? Eller er du i en oppstartsfase som gjør at du ikke ønsker å binde egenkapital eller din kassakreditt? Leasing kan gi deg bedre handlefrihet!
 
Leasing kan forenkle dine bekymringene, fordi du bevarer kapital, i tillegg kan du være sikre på at både teknologien og instrumentene dere trenger for å skaffe inntektsbringende inntekter, er topp moderne.

 

Hvordan søker jeg om en leasing ordning?

Du kan sende inn søknad om leasingavtale hos Max Sievert AS som leverer utstyret. Vi vil sende søknaden videre til GRENKE vår partner på leasing, via egen nettportal. Forespørselen behandles i løpet av få minutter, og du kan signere kontrakten med det samme. Som din forhandler vil så levere de leasede instrumentene.


Se video om leasing fra vår samabeidspartner Grenke:

Grenke logo leasing av måleinstrumenter

Eksempel på leasing:

  • Ny pris instrument: NOK 50.000,-
  • Leasing avtale. 36 mnd: NOK 1.575,-
  • Priser er eks. mva.

Kundens fordeler ved å bruke vår leasingservice:

UAVHENGIGHET

I stedet for å presse kredittlinjen hos banken eller ditt eget balanseregnskap, bevarer du likviditeten til andre investeringer.


FORUTSIGBARHET

Spre anskaffelseskostnadene over produktets brukstid og betal terminbeløpene med inntektene utstyret generer under bruk.


FLEKSIBILITET

Bruk det nyeste utstyret samtidig som du unngår i binde kapital i utstyr som raskt faller i verdi.


SERVICE

Max Sievert tar seg av alle formaliteter og behandler leasing-forespørselen sammen med GRENKE.

 

Ta kontakt med oss på telefon 22 99 20 90 eller via firmapost@maxsievert.no - så kan vi diskutere løsninger og sette opp et tilbud på leasing til din bedrift!