Dra musepekeren over bildet for en større visning

Kalibreringsbadet Hyperion Basic, Isotech


  • Multifunksjon: Seks modeller inkludert tørrblokk og bad på 65mm

  • Volum: Ideelt bad

  • Kalibrerer hele syklusen - ved hjelp av en varmekilde i stedet for en elektrisk simulator, kan et testinstrument og føleren kalibreres som et system


Hyperion har stort kalibreringsvolum, 65mm x 160mm dyp, noe som gjør det ideelt å brukes som bærbart bad. sirkulasjonsbad er egnet for temperatursensorer av alle typer, størrelser og former. Bad kan gi mindre kalibreringsusikkerhet enn tørr-blokker og når de brukes med egnede referansetermometre, nøyaktigheter på opp til 0.005 ° C kan oppnås.

Varenummer: 4936-BASIC

Tilgjengelighet: ✓ På lager

Ta kontakt for kjøpshjelp
Produktinfo
Detaljer

Disse prisvinnende kalibratorene er enkle å bruke og er tilgjengelig i tre versjoner - Basic har en digital visning av nominell temperatur, SITE inneholder i tillegg en innebygd uavhengig temperaturindikator for en referanse probe. Advanced har innganger for referanse og test termometre med et større utvalg av avanserte funksjoner, inkludert automatisk temperatursykluser, sikker datalogging og display med høy oppløsning.(Se datablad for nærmere gjennomgang)

Isotech er verdensledende innen temperaturkalibrering, og gir mange nasjoner sine primærstandarder og driver en UKAS akkreditert kalibreringslaboratorium. Vi kan tilby en rekke kalibreringsalternativer for å møte dine behov.

Dra nytte av vår erfaring og forståelse i kalibrering på alle nivåer, våre evalueringsrapporter, våre opplæringsprogrammer og usikkerhetsberegninger.

Disse modellene oppfyller kravene til kalibrering kapasitet på EURAMET / CG-13 / v.01, "EA Retningslinjer for Kalibrering av temperatur Block Kalibratorer", tidligere EA10 / 13. Alle modeller har I-Cal Easy LOG programvare og avanserte modeller i tillegg inkludere programvare for å administrere loggede data og konfigurere enheten

Tekniske detaljer
Tekniske detaljer

Tekniske detaljer

Temperatur: Måleområde -25°C til 140°C
Vurder også disse produkter
Du er kanskje også interessert i disse
Hyperion SITE Hyperion SITE
Ta kontakt for kjøpshjelp
Hyperion Advanced Hyperion Advanced
Ta kontakt for kjøpshjelp
Omtale
Du gir omtale om: Kalibreringsbadet Hyperion Basic, Isotech
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rangering