Dra musepekeren over bildet for en større visning

Kalibreringsbad Gemini 700 Site

Høykapasitets tørr-blokk til 700°C  • Kalibrerer prober med stor diameter

  • Høy kapasitet for tørrblokker 64 x 160mm

  • Kalibrerer hele målingsloopen


Geminis serie tørr-blokker har høy kapasitet slik at et stort antall følere kan kalibreres samtidig. De er også egnet til å ta imot prober med stor diameter da volumet på blokken er 64 x 160 mm.  Denne tørr-blokken for store elementer  tar lengre tid å varme opp og kjøle ned enn Jupiter, men den kan kalibrere termoelementer, motstandstermometre , termostater og sensorer som er for large for de mindre blokkene.


Varenummer: 4857-700-SITE

Tilgjengelighet: ✓ På lager

Ta kontakt for kjøpshjelp
Produktinfo
Detaljer

Disse prisvinnende kalibratorene er enkle å bruke og er tilgjengelig i tre versjoner - Basic har en digital visning av nominell temperatur, SITE inneholder i tillegg en innebygd uavhengig temperaturindikator for en referanse probe. Advanced har innganger for referanse og test termometre med et større utvalg av avanserte funksjoner, inkludert automatisk temperatursykluser, sikker datalogging og display med høy oppløsning.(Se datablad for nærmere gjennomgang)

Isotech er verdensledende innen temperaturkalibrering, og gir mange nasjoner sine primærstandarder og driver en UKAS akkreditert kalibreringslaboratorium. Vi kan tilby en rekke kalibreringsalternativer for å møte dine behov.

Dra nytte av vår erfaring og forståelse i kalibrering på alle nivåer, våre evalueringsrapporter, våre opplæringsprogrammer og usikkerhetsberegninger.

Disse modellene oppfyller kravene til kalibrering kapasitet på EURAMET / CG-13 / v.01, "EA Retningslinjer for Kalibrering av temperatur Block Kalibratorer", tidligere EA10 / 13. Alle modeller har I-Cal Easy LOG programvare og avanserte modeller i tillegg inkludere programvare for å administrere loggede data og konfigurere enheten

Tekniske detaljer
Tekniske detaljer

Tekniske detaljer

Temperatur: Måleområde 50°C til 700°C

Nedlastinger

Omtale
Du gir omtale om: Kalibreringsbad Gemini 700 Site
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rangering