Hydra 798 Kalibreringsbad med god nøyaktighet og kapasitet.

Presisjonskalibrering av termometre krever bruk av omrørte væskekalibreringsbad. Hydra-modellene satte nye standarder i forhold til pris / ytelsesforhold. Nå kan kalibreringsingeniører velge mellom et utvalg av bad som gir god nedsenking, parallellrørhandling, som gir best ensartethet og minste kalibreringsusikkerhet og brede temperaturområder.

Hydra tilbyr disse funksjonene i en ny prisklasse, ikke slå seg ned for et bad med lavt nedsenkning eller enkel omrørt handling når disse Isotech-badene gir god dybdefarge og god temperaturjevnhet sammen med de andre fordelene med Isotech-badet.

Nedsenkningsdybden på 300 mm gjør det mulig å oppfylle kravene til «Supplementary Information to the ITS-90». Denne publikasjonen fra BIPM anbefaler nedsenkningsdybder på 15 til 20 cm fra -50 ° C til 50 ° C og fra 20 til 27 cm ved 200 ° C. Mange bad i denne prisklassen er rett og slett ikke dype nok til å oppfylle dette kravet. I stedet for å bare røre en kvadratisk tank med væske, bruker Hydra parallellrørhandling for overlegen temperaturjevnhet. Som andre Isotech flytende bad er kalibreringsvolumet sylindrisk for å passe termometre, ikke en stor firkantetank. Badet er fylt med bare 5 liter væskereduserende fyll og dermed slipper man løpende kostnader ettersom væske fylles på nytt. 798H og 798EHT har en kjølespole som kan festes til en ekstern kilde av enten kaldt vann eller gass for ytterligere å redusere nedkjølingstidene.

Hydra drar nytte av Isotechs erfaring, det avtar raskere, er lettere å bruke, er sikrere, og er mer praktisk. Tilbehør tillater et bredt spekter av termometre, for eksempel å klemmes lett av sensorstøtten, og ITS-90-fikseringsceller er innkvartert med den justerbare celleholderen.

Produktnr: Hydra 798 Kategorier: , ,