Fikspunkter, mini

Vann

Isotech B8 30 130 Celle er liten nok til å passe inn i bærbare tørre blokker som Venus og Europa-modellene. For de større blokkene som Oceanus Isotech anbefaler B12 46 210 med sin økte nedsenkningsdybde.

Gallium og kvikksølvceller

Som B8-cellen kan Slim Gallium Cell brukes i bærbare blokker som Venus og Europa, eller i rørte, flytende bad. Hydra og Orion har tilbehør tilgjengelig for å støtte cellene.

Indium til kobber

Isotechs Slim Cells har vært i konstant bruk siden deres introduksjon i 1990. Cellene har alltid blitt laget av grafitt av høyeste kvalitet og 6N (99,9999%) rene metaller. Etter ytterligere investeringer i laboratoriet, fikk Isotech mindre usikkerheter fra UKAS, de gjennomgikk og forbedret sitt utvalg av metallkledde celler for å gi bedre nøyaktighet og ytelse. De nye profesjonelle cellene har mer metall innvendig og gir en aktiv nedsenkningsdybde i metallet på 160 mm.

Metal Clad

Isotech produserte de første metallkledde cellene i 1990 og har stor erfaring med produksjon og kalibrering av høykvalitetsprovesterte metallkledde celler. Metallkledde celler anbefales for alle punkter fra Indium til Aluminium.

Quartz Clad

Disse cellene anbefales for sølv- og kobberpunkter, mens de er tilgjengelige for de lavere temperaturpunktene, anbefales metallbelagte versjoner som de er robuste, har samme ytelse og er mer kostnadseffektive.

Utstyr for Slim celler

Slim Cells kan brukes i samme apparat som de større cellene, og det større nedsenkningssjiktet vil gi de laveste usikkerhetene.